Info pre tych ktory pridu na Oravu!!!!!
Potrebne mapy VKU Harmanec 101,102
Bez mapy nebude na trat nikto pripusteny!!! Cestou cez Polske uzemie budu cca 4chaty, nezabudnut zlote alebo Euro!!!!
Zdravím vespolek,
měl bych jeden zásadní požadavek na Petera a věřím, že s ním budou ostatní souhlasit.
Peter, zaktualizuj, prosím, web o Oravském longu tak, ať odpovídá tomu, co nás čeká, povinnou výbavu (mapy!), ....Já jsem přišel k Internetu po několika dnech a náhodou jsem zjistil, že trasa zde v diskuzi je odlišná od trasy uvedené na webu. Povinné mapy taky! Myslím, že by bylo vhodné
uvést na webu souhrnně správné informace, pokud by to nemělo být překvapení pro startující.
Nemáme šanci prohlížet diskuze a vysbírávat kusé informace a skládat si z nich celkové propozice.
Neberte, prosím, tento příspěvek jako útok nebo urážku. Vím, že organizace takovéto akce není jednoduchá a ke změnám může dojít den před startem. Ale i účastník (závodník) musí mít prostor na přípravu a musí mít jasný soupis požadavků, které na něj pořadatel klade. Jestli je už v některých věcech naprosto jasno, tak je uveď na webu a u ostatních třeba napiš, že budou ještě upřesněny.
Děkuji za účastníky
a těším se na krásný dogtrekking.
Honza a Grini
PS: Grini už okusuje polsko-český slovník. Dostala ho včera k prostudování. Z nás dvou je na jazyky ona lepší!