Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 vkládání odkazů

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > Připomínky a návrhy k tomuto fóru

vkládání odkazů

(1/3) > >>

tombru:
Pokud do příspěvku vkládate odkaz na nějakou www stránku, vkládejte ho pomocí ikonky s glóbusem (nad smajlíkama obvykle pod ikonou s podtrženým "U".

A to nejllépe tak, že si odkaz napřed normálně napíšete, pak jej kurzorem označíte a pak kliknete na ikonku s glóbusem.

V případě e-mail adresy použijte ikonku s obálkou.

Pokud to tak neuděláte, může se stát, že se vám po odeslání nezobrazí žádný text příspěvku. Text se neztratí, pokud zvolíte "upravit" tak se vám text zobrazí a pokud provedete výše popsanou opravu, tak se kompletně zobrazí i po uložení v diskuzi. 

Honza_a_Grini:
Hmmm ... taky to tak nedělám.  :-X
Zkusím se polepšit.  ;)
HaG

vencan+3:
Klíííííd Honzíku, to psal kvůli mě...  :(   páč starej zchátralej musher (a pionýr) je pouhý klikač a né soft a hard specialist.... ;)  jěště tak trošku ty noční (i denní) avis.... ??? :D ;)

tombru:

--- Citace: vencan+2  Únor 25, 2008, 20:00:17 ---Klíííííd Honzíku, to psal kvůli mě...  :(   páč starej zchátralej musher (a pionýr) je pouhý klikač a né soft a hard specialist.... ;)  jěště tak trošku ty noční (i denní) avis.... ??? :D ;)

--- Konce citace ---


Si tak nefandi  >:D, těch případů už bylo víc, jen dnes ráno jsem měl chuť k tomu něco napsat  O:-)  O:-)

Honza_a_Grini:
To se mi ulevilo, že je v tom Venca se mnou. Ono když se do toho započítá ta jeho smečka, tak se ta vina tak nějak rozloží ... víc na něho. :-D
Zdravím a těším se na vás na Kruškách!
HaG

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi