Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Pozor změna!!

Autor Téma: Pozor změna!!  (Přečteno 4258 krát)

0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.

Offline Biluska

  • čtyřprsťák
  • ***
  • Příspěvků: 234
  • Souhlasu: 26
Pozor změna!!
« kdy: Květen 09, 2012, 14:12:19 »
Po krátkém, ale zato velmi bouřlivém konfliktu s majitelem Stonožky musíme bohužel přesunout základní kemp. Takže výchozím,ubytovacím bodem bude turistická ubytovna v Osoblaze, Pavlovická ulice. Ubytování v budově je za 130,- na osobu, stan- 50,- plus 20,- na člověka bydlícího ve stanu. Pes v budově za 30,- . Rezervace stále u mě. Pokoje jsou šestilůžkové a jsou pouze čtyři, takže nemůžeme moc plýtvat a je zapotřebí, abyste se nějak poskládali  :( .
Tím pádem se bohužel bude lehce měnit i trať a to mě opravdu štve. Jednak už mám na polích rozestavěné barevné kamínky a za druhé - k Osoblaze se nedá dojít jinak než po asfaltu. Byla jsem šťastná, že na celém longu nebude více než 15 km asfaltu. Za to, abych vám mohla dopřát takovou trať jsem podepsala několik hmotných odpovědností majitelům soukromých pozemků a celé je to naprd  >:(

Jediné pozitivum na tom je, že keškaři budou mít jeden úlovek přímo před barákem.

Takže si prosím vás škrtněte v propozicích Stonožku a přepište si to na Osoblahu. Plánek dojezdu k ubytovně dodám co nejdřív.

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek
Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva: