keďže sa ma predchádzajúci príspevok týka, tak si dovolím na neho zareagovať.
Monika: mne sa ospravedlňovať nemusíš, táto debata bola, nielen nami dvoma, vedená a braná ako zábava a verím, že to tak vzali viacerí a zabavili sa na nej, o to nám totiž šlo, no a je mi ľúto, ak to niekto nepochopil a berie príliš vážne takéto drísty, ktoré sa tu píšu - fakt pre pobavenie druhých
Lopy73: prepáč, ale ja fakt ani len netuším, kto sa skrýva pod touto prezývkou, teda polopatisticky, ak by si to nepochopil, kto si ty! no a fakt neviem ani to, o kom sa to tu písalo v súvislosti s tou sprchou... žiaľ (alebo našťastie?), asi som bol ešte na trati, príp. som nebol v pravý čas na pravom mieste. pravdou je, že som len človek, len chlap, len nejaký živý tvor, tvor od prírody zvedavý, takže netvrdím, že by ma táto informácia nepotešila. ale v prvom rade si myslím, že ak to aj nie je dezinformácia a ide o skutočnosť, tak by malo byť každému jasné, že sú to veci týkajúce sa súkromia dvoch ľudí, ktoré by nemali byť pretriasané takto verejne na nete. ak už cítiš potrebu byť niečím zaujímavý a upozorniť niekoho, že máš takú informáciu a chceš ju posunúť ďalej, tak to sprav, mne je to jedno, ale sprav to medzi štyroma očami a nerob tu vetry takto verejne, možno to fakt pre konkrétne osoby nemusí byť príjemné a môžeš narobiť len zbytočné problémy. a prosím, neber to odo mňa ako útok na tvoju osobu, mne je to fakt úplne jedno. okrem toho, myslíš, že má Monča potrebu zvádzať ma takto po nete? skús trochu zapojiť i rozum, občas to robím aj ja!
a odpovedať nemusíš, bola to len básnická otázka...
takže aby som to už uzavrel, verím, že ak aj niekto v budúcnosti niečo uvidí, a nech ide o kohokoľvek, tak bude natoľko rozumný a seriózny, že si to nechá pre seba a nebude to pretriasať takto na verejnosti. nie je to jeho vec!!! rovnako ako domýšľať si nejaké hlúpe rozprávky, ktoré, pre niekoho, na základe jeho "skvelej dedukcie" akože vyplývajú z voľne a nadnesene vedenej diskusie...
fakt neviem, čo by som k tomu dodal viac. snáď len malé zistenie, asi raz umriem v nevedomosti...