Taky chci poděkovat. I za to málo, co jsem stihla. Žrautovala jsem zmlsaně jen sladký, a že bylo výborný! Po dlouhé době jsem taky ve čtvrtek nešla poctivě brzo spát před startem
a halekání (v mém případě rozhodně) jsem si moc užila. Moc jsem si užívala i cestu ze Šeráku na Černavu tím potokem (uvozovky netřeba
), fakt se mi to líbilo - přiznávám, že i proto, že jsem si libovala v suchých botách. Na Smrku už to bylo přeci jen jiné, v tom větru, vodě ve vzduchu i na zemi a mraku všude kolem.. Ano, mohla jsem pokračovat, to důležité - boty a obsah batohu jsem měla v suchu a můj vodní pes byl snad i nadšen.. Ale "vyjímečně"
jsem si přijela užít Šeráčka jako náročnější výlet, ne závodit nebo "survivlovat", prostě.. v tomhle bych sama dobrovolně na výlet nešla a těch cca 30km mi takhle stačilo, nešlo se mi špatně, ale prostě jsem si neužívala a jít jen abych došla, to už mě asi přešlo
A ještě - za mě - tak trochu omluva - když jsem viděla v pátek ty odjíždějící davy, ani mě nenapadlo neodjet s autem, kterým jsem přijela, a čekat jestli by se našlo jiné místo později.. (a na případnou alternativní cestu a dojezd hromadnou dopravou jsem už nebyla vybavena dostatečně čistým oděvem
)