Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 6 Hostů prohlíží toto téma.
Hezky pěkně k podobné akci se odvažuju už celá léta, ale ještě jsem nenasbírala dost odvahy
Hele, tak 5. srpna večer, čas bude upřesněn, sraz v Děčíně na hlaváku a odtud pěšmo do Aše(hlavní cíl Česko-Bavorsko-Saské pomezí),ale kam dojdem tam dojdem, vychází to cca 240km, celé Krušné Hory.Návrat dom v neděli 14.8.
K botičkám: 3 páry držely celkem dobře. Přední tlapy u chesapeaka byly problematické. I když jsem utáhl suchý zip tak, že jsem měl pocit, že musím psovi nohu při napínání zlomit, přesto po čase botky sjely a škrtal s nimi o zem. Chůze pak byla taková, že se špička při došlapu ohnula zpět. Na funkci to nemělo vliv při pomalé chůzi to nijak neobtěžuje.Co se týká životnosti foto napoví: https://picasaweb.google.com/104959651547897260254/PeskyNaOravuVybava#5625446360522842770https://picasaweb.google.com/104959651547897260254/PeskyNaOravuVybava#5625446406361604466Šev je odřený, a došlapová plocha je asi od horkého asfaltu "vyžehlená". Na fotky jsem vybral ty nejhorší kusy.
Citace: elina Červenec 04, 2011, 14:38:58Hezky pěkně k podobné akci se odvažuju už celá léta, ale ještě jsem nenasbírala dost odvahy Hele, tak 5. srpna večer, čas bude upřesněn, sraz v Děčíně na hlaváku a odtud pěšmo do Aše(hlavní cíl Česko-Bavorsko-Saské pomezí),ale kam dojdem tam dojdem, vychází to cca 240km, celé Krušné Hory.Návrat dom v neděli 14.8.
Zelí, už jsem ti i vymyslel trasu Praha proti proudu Vltavy, Palízov na Orlíku se přesmekneš na Otavu...pak Písek ...atd... atd... až k mamině na Šumavu nebude to sice 300 a nepudeš pak trek, ....ale ty zastávky
Krásně jsi mi to Venoušku vymyslel, akorát se obávám, že pokud bych dokopala naší smečku invalidů z Práglu až do Palízova, tak by to byl maximální výkon
Zdá se, že bych to mohla s dovolenou nějak ukoulet, přibíráte ještě účastníky? Když už se jednou koná něco u nás a ne na opačnym konci světa...
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.