Zdravíme včechny starousedlíky, jsme tu noví (dvounohá Fenris a čtyrnohá Magic). Předem se chci omluvit, že toho určitě spoustu napíšem a většina bude scela nepodstatná, jsme psavci a nemůžem za to. :-D
Když jsme vymejšlely, kterej sport nám bude nejvíce vyhovovat, tady se nám zalíbilo nejvíce. Hlavní rozhodování je tedy spíš na Magic a trochu na mojí mizerný kondici, ale ta se snad zlepší, nebo spíš se už lepší, od té doby, co jsem po mamuně přebrala vedení smečky, která má tedy v tuto chvíli tři psí členny (ale počet se může a i bude průběžně měnit/zvyšovat), což zahrnuje NO stařešinu Saly, která procházku delší jak dva kilometry považuje za zbytečný týrání, voříšku Kikinu, kterou u nás loni na vánoce vyhodili z jedoucího auta a za nejlepší sport považuje gaučovanou a spánek na etapy a mojí nejmladší (a první opravdu mojí) Magic (BŠO), které bude na mikuláše rok a jako jedinná má temperament a chuť něco podnikat. Skoukly jsme co všechno se dá dělat, v menší míře odzkoušeli vzhledem k věku a když jsme vyškrtly na co namám penízky (naštěstí většina psích sportů není peněžně náročná), plíce a kondici nejméně rok (běh, nesnášim běhání, nesmyslnej sport), nebo Megy chuť (plavání, ve vodě se má namáčet, ne plavat, chytání míčků, talířů a čehokoliv, pokud se to má udělat víc jak třikrát) tak se nám dlouuuuhé procházky zalíbili nejvíc (nikdo netvrdí, že by se to nedalo prokládat vším možným). Tak máme po přečtení hlavní stránky a fóra pár uplně nepostatných otázek (spíš by nás zajímalo):
Co se bude pořádat na jaře? Jestli u toho bude i ta kratší procházková možnost? (Aby panička zkusila, jestli náhodou neumře cestou) Kde to bude? (Jsme jihočeši, takže kdyby jsme si pro začátek mohli vybrat něco na jihu, středu, západě čech, či vysočinně, bylo by to potěšující.) A jak je na tom jaká akce s náročností terénu? (Myšlen hlavně sklon a délka kopců. Ach, ty prokouřený plíce.) Neví někdo kde bych sehnala pořádný boty, ať už nízký nebo kotníčkový, co nemaj takovou tu vyztuženou a zaoblenou zápatní část (nevim jak to nazvat, maj to snad všechny)? Hledala jsem všude, kde mě napadlo a nenašla, asi mám divný nohy, ale i z roky rozšláplejch bot mám po patnácti kilácích rozervanou nohu a už mě nebaví furt prát krvavý ponožky (nehledě na to, že to bolí, ale na to sem si už zvykla). Další dotazy případně doplním, až mě napadnou. Jen, chodí s váma na trekky nějakej či nějaká BŠO?
Předem díky za odpovědi, snad sem se s tim psanim aspoň trochu udržela.