Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
Celkem hlasů: 26
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
Pro nás to sice nebyl revival, ale moc se nám líbilo a hlavně Míra děkuje za vymyšlení pohodové "hospodské" trasy . Foto tady: http://momonka1.rajce.idnes.cz/Odersky_puchyr_-_revival/
Co? Pít HU nebo ukecat líného chlapa na 22km?
no a co se stanu tyka, tak jsem nevedela co takovy trek obnasi, tak jsem zacala spacakem, abysme meli kde v campu prespat:-) a az jako podle toho ze se zaridim...no ale opravdu je to jako droga:-D takze budu asi i koukat na stan, pak na psi boty a dalsich asi tisic veci:-) no a pak si budu muset hodit cvicny vikend- staveni stanu, jelikoz to bude asi velka veda:-D
citace: Jsem zvědavá, jak to zvládnu odchodit a zpátky odřídit. Tak jestli se muzu podelit o zkusenost-- resila jsem to same.Ale pri rizeni se pozivaji nohy jinak, takze to jde. Horsi je, když potrebujes natankovat a po dvouhodinovem sezeni musis vylezt. Takže doporucuju plnou nadrz.
:-) :-) jj jsem premýšlela, že sem někde udělala chybu, že jsem si osvojila takovou malou bestii ,,se nemužu spolehnout na to, že by mě táhla:-) ale je zase naprosto neúnavná...
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.