nějaký ty tůry v mrholení už jsme zažili, jsme holt blázni :Dcož o mě, já mám šikovný zelený gumový kalhoty a širokou lláštěnku, pod kterou se mi schová i batoh...
pejsínovi nevadí žádný počasí. dokonce mi připadá, že se v tom vyžívá. čím špinavější, tím lepší.sice to pak vždycky bylo na koupání nejen podvozku, ale rovnou celýho psa-mám ho v bytě, ale nevypadal nějak nešťastně, i když byl celej zlitej...nejhorší to bylo asi před rokem, když jsme si vyrazili na cca 35-40km, a promrholilo to celý, místy byl už nepříjemnej déšť...
ten overálek není špatnej nápad
by to mytí bylo minimální...
jinak na treku...nevim nevim, jestli by mi zůstal ležet v noci ve spacáku...on by si stejně asi zalehnul normálně na zem.
máme pro něho boudu venku na zahrádce, letos budem stavět kotec. napodzim, když ještě bylo docela hezky, jsem ho občas venku nechávala,když jsem nemohla jít ven...no, a to takhle dělám něco doma, a najednou koukám, že leje jak z konve...tak jsem si myslela, že se pes venku schová do tý boudy, že to nevadí...kouknu z okna, a pes sedí před boudou na dešti a kouká...