Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Poslední příspěvky

Poslední příspěvky

Stran: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10
31
výbava psa / Re:Bolave zadni nohy
« Poslední příspěvek od bonec kdy Březen 10, 2018, 09:00:20 »
Rozhodně bych na nic nečekala a začala kompletními rtg, tohle není nic standartního a psík nejspíš bude mít zdravotní problém.. ať už zadní nohy, nebo páteř. Pokud bude mít rtg čisté,vzala bych ho na dornovkou - je to praštěnej mlaďoch, může být "rozbitý" a na rtg to nebude vidět.
32
výbava psa / Bolave zadni nohy
« Poslední příspěvek od Sooli kdy Březen 05, 2018, 17:39:30 »
Mam rok a pul psa, krizenec honicskeho typ (vypada jako Posavsky honic), dlouhe nozky, stihly, strasne rad beha!!
V deviti mesicich byl tak akorat vybehany stene, ted pul roku toho pohybu mame min, ale chteli jsme se chystat na dogtrekk midi tento rok. K jeziskovi jsme dostali postroje. Prvni vylet byl asi 12 km, a pripadal mi unavenejsi ani ne tolik druhy, jako treti den na to.
Ted jsem sli v sobotu asi 7-8 km a v nedeli asi 5. V postroji hodne tahne hlavne na zacatku, jak chce behat a ma ze vseho radost, to vetsinou s nim trochu klusu, a pak uz tak silne netahne.
No ale v nedeli v noci nevedel kam a jak si ma lehnout, celou noc byl neklidny, presouvaval se, i k sobe do postele jsem mu dovolila a tam nevydrzel i kdyz se porad vracel. Jednou mi v posteli bolesti zakvikal a to jsem se nepohla, tak nevim co ho zabolelo. Kazdopadne do rana jsme ani jeden nespali.
Dnes mu nejde si sednout, leha si z tezka, volala jsem veterinari tak doporucil mu dat kousek paralenu.  A pak davat Alavis na klouby, chci ho pak vzit na rentgen az se otocime u sveho veta v Brne.

Stalo se nekomu z vas neco takoveho? Ja mam totiz pocit, ze je to z tahani v postroji jako takovem, spis nez z delky prochazek. Hlavne na zacatku hodne zabira ma zadni nohy, do kopce taky.
Jinak mam par videi jak z normalni chuze, tak vyslapy do kopecku, kdybyste nekdo umeli takto na prvni pohled neco z toho vycist.

Trapi mne to, mam pocit, ze jsem mu hrozna ublizila.
Pritom nas to oba strasne bavi, a uplne nejvetsi radost mam, kdyz vidim jeho nadseny kukuc pri vylete. Sem tam mi prinese k noham postroj jakoze "jdeme na vylet?"

Je to muj prvni psi kamarad, tak mnoho zkusenosti nemam, ale davam si zalezet aby byl zdravy a spokojeny
33
Seriál MČR / Re:Termínový kalendář - změna v kalendáři 2018
« Poslední příspěvek od tombru kdy Únor 24, 2018, 20:46:55 »
Jako "zlej" admin dogtrekking.info informuji, že došlo ke změně v názvu a v místě konání NePovinného dogtrekkingu. Nově se tato akce bude jmenovat PES V TAHU - OKOLO KOMÍNA a bude se konat v okolí Jevišovské pahorkatiny. Termín zůstává stejný. Jelikož se jedná o akci zařazenou do seriálu MČR, tak tato změna byla schválena technickým výborem dogtrekkingu (dle oficiálních pravidel).
34
Výlety / Re:Zimní dogtrek okolo Berounky
« Poslední příspěvek od Jenny1 kdy Leden 16, 2018, 20:50:16 »
Zveřejním kešky. Trasu si nechám jako překvapení. Fakt je pěkná, s potůčky a nádhernými výhledy, o brodech ani nemluvě. Ke konci trasy jsme museli při trasování ještě několikrát přeskakovat potok, i to by se dalo také obejít. Každý si najde variantu, která mu bude vyhovovat. Projdeme okolí Berounky křížem krážem.
35
Výlety / Re:Zimní dogtrek okolo Berounky
« Poslední příspěvek od Petrs01 kdy Leden 09, 2018, 08:30:09 »
Otužilci mají zrovna otužilecké závody :(

Zveřejníš pak trasu? Tu nejdelší, samozřejmě  ;)
36
Výlety / Zimní dogtrek okolo Berounky
« Poslední příspěvek od Jenny1 kdy Leden 08, 2018, 21:17:16 »
Opět po roce, bych Vás chtěla pozvat na další výlet, tentokrát okolo zimní Berounky. V sobotu 3.3.2018 je připravená trasa dlouhá 29 km a 23 km. Trasa 35 km je pouze pro otužilce a pokud nebude mrznout. Večer posezení v restauraci.
Propozice na adrese: https://sites.google.com/site/dogtrekkingposazavi/
37
výbava člověka / Re:Boty
« Poslední příspěvek od Martin66 kdy Listopad 22, 2017, 17:40:21 »
Pohorky jsou vždycky nejlepší volba. Obzvlášť teď na podzim, když už je pořád všude mokro. Na druhou stranu dobře slouží i vojenské (u nich se to tak nějak čeká) a pracovní (u těch jsem to zase nečekal vůbec). Taky jsem se dostal k tomu, že mi teklo do bot, tak jsem začal chodit v pracovních, než si seženu jiné a už jsem v nich zůstal. :) Když si vyberete s okovanou špičkou, tak ani sem tam nějaký kamínek a pařízek vás nerozhodí. :D
38
MČR - Krkonošská tlapka / Spolujízda tlapka 2017
« Poslední příspěvek od jana m kdy Říjen 11, 2017, 10:31:07 »
Ahoj,

hledám spolujízdu na Tlapku. Jedu zítra odpoledne Čt) na Long. Měl byste někdo místo v autě pro 1 osobu + 1 batoh (bez psa)? H. Brod, Jihlava, Čáslav, Kolín. Děkuji Jana

Jana.matrkova@seznam.cz
39
Nazdar kamarádi!

Jak 90 km trasu viděli Miloš Junior s Barnym a následně Ája s Merí plus pár fotek navíc týkající se mé maličkost lze shlédnout na

http://divocaci.rajce.net/13._rocnik_Frystacky_dogtrekking_ocima_bratra_Juniora_a_sibirskeho_huskyho_Barnyho_7.-10.9.2017

Díky pořadatelům i Vám všem, s kterými jsme měli tu čest se potkat! Po letech to bylo zase něco jedinečného, byť preferuji toulku a ne extrem závod!

Tak zase někdy na viděnou

Sokol Ravnogorac René
40
MČR - Fryštácký dogtrekking / Re:Fryšták 2017
« Poslední příspěvek od Vojta s Bertou kdy Srpen 22, 2017, 08:16:08 »
DÍKY ZA INFORMACI.
SLÁVA NA NEBESÍCH!!!
Stran: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10