Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Jana22588
« kdy: Říjen 04, 2016, 03:18:21 »

Ja kukupi nejen bambusove ponozky, ale i sportovni, normalni a i se srandovnimi motivy na https://www.kupujem.cz/ . Urcite mrknete a verim, ze si kazdej najde nejake originalni ;)
Poslal: zbynek
« kdy: Březen 25, 2011, 21:21:31 »

Sarko, Coolmax neni znacka ponozek, ale material, ze kteryho jsou vyrobeny. Je to stoprocentni polyester, ale vlakno ma specialni prurez, diky kterymu lip odvadi vlhkost jenom po povrchu vlakna (nenasakava) a rychlejc schne. Patent na nej ma spolecnost DuPont - stejne jako napr. na Kevlar, Teflon, Lycru a dalsi. Ty moudra pro tebe asi dulezity nejsou, ale vyplyva z nich, ze ponozky s Coolmaxem muze vyrabet temer kdokoliv - krome drahejch zahranicnich firem i treba uz zminenej trebicskej VoXX, Vavrys a dalsi domaci, na ktery si ted zrovna nevzpomenu...
Poslal: Šárka
« kdy: Březen 24, 2011, 13:37:14 »

Kdyby to nahodou nekoho zajimalo- tak bambusove fusky žadny zazrak, da se v nich chodit to jo, ale poprve jsem kápla na trekove ponozky co mi vyhovuji. Mam zn. Coolmax, - chladivy efekt. Mela jsem je o minulym vikendu na Bystrici. Je sice fakt že misty byl snih, takže horko nebylo, ale osvedcily se.
Poslal: svetlana
« kdy: Březen 01, 2011, 21:04:35 »

Jana - vodítko s gumicukem je fajn, zvykla jsem si na něj a po sídlišti mi přijde lepší než flexi vodítko. Navíc když cukne, neveme s sebou i mého mladšího syna, kterej je tintítko:-) Velikost vodítka je pro malé psy a když je to připnutý na zádech, tak nevadí, že je to trochu masivnější než bych si pro takhle malou pesu představovala.
Co se týče ruční výroby - na to moc nejsem. Musela bych se domluvit s mamkou a vím, když mi ségra šila z popruhů náhubek, co to bylo zkoušení, než to alespoň trochu sedlo.
Poslal: Monika+bágl
« kdy: Březen 01, 2011, 20:41:10 »

Šárko - mě se teda zatím dost osvědčili ponožky se stříbrem. Šla jsem v jedněch ponožkách a jedněch botách 82,5km v Jizerkách. Problém nebyl, tak jsem nepřezouvala. Jestli to bylo ponožkama anebo zázrak  ;D to ti dodneška ale nějak nevím ???
Poslal: Jana & smečka
« kdy: Březen 01, 2011, 20:19:57 »

me to teda i tak prijde docela palka na takovyho prcka :) si nedovedu predstavit, kolik by to stalo v Kc. Jinak me se pro tyhle krecky (mam dve seltie - 33cm a 35cm) osvedcil "norsky postroj" - doma usito za 50kc s polstrovanim i reflexni upravou. Nevim, jestli ma cenu na takovyho malickyho pejska vubec mit voditko s gumicukem - neni to moc tezky?? Nebo je to neco spesl pro mini pejsky??
Poslal: svetlana
« kdy: Březen 01, 2011, 20:15:21 »

Tak to jo, já myslela, že jsou konstrukčně nevhodný. Taky je výhoda, že Angee je malinká (má cca 27 cm v kohoutku a necelých 5 kg), takže máme velikost XXS (za 37 dolarů) a vodítko s gumicukem (za 20 dolarů) plus poštovný cca 10. Je to celkem dost peněz, ale s cenami u nás se to nedá srovnat. Botičky jsem zatím vůbec neřešila, protože ťapky má pesa maličký a pochybuji, že by jí něco sedlo. Asi budu muset poprosit mamku, aby mi nějaké vyrobila.
Poslal: Jana & smečka
« kdy: Březen 01, 2011, 19:36:50 »

Svetlana - u ruffwearu urcite cena - v CR neskutecne drahe a malokdo objedna z Ameriky. K funkcnosti toliko - kazdemu psovi sedne neco jineho - nekteremu ruffwear, druhemu manmat, treti jedine zerodc. A nektere veci z ruffwearu me osobne pripadaji jen jako na paradu - trekove boticky pro psa - nosit je muzes leda ve meste a jeste si hlidas, abys je za tu cenu nekde neztratila... Na trekk si nasijes boticky za 5kc/ks a pak pripadnou ztratu neresis...Jeste se tu kdysi resily brasny ruffwear a opet - na jednom psovi neustale klouzaly, druhemu sedely bez problemu... chce to zkouset, zkouset a zkouset...
Poslal: Olina+Aiken
« kdy: Březen 01, 2011, 17:55:43 »

sarko,
zkusila jsem ponozky bambus a aloe vera - pro me nepouzitelne, protoze "klouzou". Jakmile se mi jen trosku zpotila noha, tak jsem zacala klozat po bote. rozhodne to neni botkou - moje zkusenost je takova, ze preferuji silnejsi ponozky - i v lete nosim teple levronky.  Z dogtreku jsem vzdy dorazila bez puchyru, a za dogtrek jsem max menila 1x.
Poslal: svetlana
« kdy: Březen 01, 2011, 17:36:11 »

Jsem tady nová a taky bych chtěla letos zkusit první mid. Jelikož jsem jsem pořád zmrzlá, pořizuji si funkční věci průběžně a to v outletech - např. ve Freeportu (mám ho asi 60km) je Hannah a nepromokavou větrovku s rozepínacíma membránama v podpaží mám za necelých 500,-, můj manžel tam loni koupil boty Trezeta (nebo jak se to píše) za 600,- přičemž v Intersportu byli ty stejné ve slevě na 2700,-, ponožky kupuji Voxx - šijí je v Třebíči a když si koupíte "kazový" - např. špatně vyšité číslo, vyjdou vás na 20-35 Kč. Jen člověk musí hledat a kupovat průběžně...
Ještě jsem se chtěla zeptat na ten Ruffwear - mám ho z Ameriky za podstatně jinou cenu a mé fence pěkně sedí, navíc něco takhle vypolstrovanýho jsem zatím jinde neobjevila. Je pravda, že mám poměrně malého křížence JRT, takže o nějakém tahu nemůže být ani řeč, to jsou ty věci opravdu tak nefunkční a nadogtrek nepoužitelné, nebo tam hlavní roli hraje ta cena?
Poslal: Psymorf1
« kdy: Únor 23, 2011, 19:29:01 »


Na treku jsem potkala pár lidicek, co meli jedny boty a jedny ponozky a zhruba od 30 km byl pro ne kazdy dalsi km utrpeni. Nektreří vzdali, nekdo trpel az do konce a co nepochopim, dalsi trek vyrazil v tech stejnych botach a jednech ponozkach.


njn některým to trvá déle než se poučí no a nekteri jsou nepoučitelní
Poslal: Petrs01
« kdy: Únor 23, 2011, 18:30:14 »

Šárko, tak ty bambusové kup a vyzkoušej, za ty prachy bych do nich určitě šla.
Rozdíl v ponožkách je velký - komu se nedělají puchýře ve vietnamských, tomu závidím a je jasné že nemá co řešit. Ale většině lidí z nich nějaký ten puchýř naroste a když pak vyzkouší trekovky, zjistí že ty puchýře byly zbytečné. A zrovna pár ponožek nikoho finančně nepoloží. Jdu spáchat to nové fórum, bude sranda  >:D
Poslal: ježura
« kdy: Únor 23, 2011, 17:07:23 »


ty mě chceš zabít  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Jasně že chci >:D
Poslal: Šárka
« kdy: Únor 23, 2011, 13:04:30 »

Ptala jsem se na ponožky, netahejte do toho sedaky a boticky a jine kraviny. Opasek mam za 5,- koženy plus za 10,- vyztuzeny popruhem na sánky, mam ho asi 6 let. O:-).

Když porovnam dva treky co jsem koupila pár puchyru s těma kde jsem nemela ani jeden, jsem rozhodne pro to, chodit bez puchyru. Proto dotaz na ponozky, mmch ty bambusovy stoji 60,- jedny.
Na treku jsem potkala pár lidicek, co meli jedny boty a jedny ponozky a zhruba od 30 km byl pro ne kazdy dalsi km utrpeni. Nektreří vzdali, nekdo trpel az do konce a co nepochopim, dalsi trek vyrazil v tech stejnych botach a jednech ponozkach.

Jo, ten ruffwear mi prijde taky predrazena blbost.

Od toho je forum, aby se lidi zeptali ne? >:( >:
Poslal: Jana & smečka
« kdy: Únor 23, 2011, 12:19:04 »

se mi libi, jak kazdy pred prvnim trekkem resi, co na sebe, co na psa :) diky bohu, ze kdyz jsem zacinala ja, nemela jsem internet, protoze z ty hromady veci, co kazdy pise, bych se na trek nesbalila ani do 90l krosny :)
za me - idealni jsou jakekoliv ponozky, ktere nejsou od vietnamcu - prodrou se po 10ti km...boty - kdyz jsem chodila v deravych a polorozpadlych, mela jsem min pochyru nez v novejsich...
batoh pro psa - tay jsem pro nebrat - pes si to jde uzit, ne se ti tahat s blbostma :) brasny pouzivam v lete - naplnim petkama s vodou a pejsa posiluje (jedna se o max 10km venceni)
ruffwear - boticky se stejnym ucelem spichnes doma za par kacek, to same napr. s vestou do chladnejsich dnu, do auta - metrovku softshellu koupis za 300,-
u postroje pro psa - velmi peclive vybirat - i Manmatacky nebo Zeracky postroj ti muze psa skarede odrit... takze pokud pes taha, tak to bude chtit chvili vybirat (nebo podsit napr. fleecem)

hergot, taky uz se tak tesite na duben?? :) :)