Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: ....bývalý Atosovi
« kdy: Srpen 28, 2016, 17:15:43 »

  Jak níže Honza píše, kategorie "plyšák" je zářným případem jak zlegalizovat doprovod. Zaplatíš si startovné a pak si v pohodě na občerstvovačkách dáš to co ostatní. Začínaly jsme takhle před mnoha lety, žena chodila s
"rotíkem" a já jako doprovovod, jak šel čas tak pesan stárnul, panička ho začala šetřit a já vyrazil poprvé s plyšákem......někdy je docela sranda, jako při veterinární přejímce......udivený úsmev veterinářů stojí za to  :)
Výbava a pravidla  jsou tímpádem stejné i pro mě......Chodím to pro radost, pro zážitky,rád se potkávám z lidma stejného "ražení".......Snad mě letos vyjde jedna "plyšárna" na podzim .......novej "rotík" je ještě mladej....

Libor
Poslal: honza khp
« kdy: Červen 30, 2016, 17:27:13 »

Vojto, nejde o pravidla ani jejich změny, jen o určitou formu slušnosti vůči pořadatelům
Poslal: Gwen a Dinulka
« kdy: Červen 30, 2016, 16:29:03 »

Vojto, ale taky nikde není napsáno, že pořadatel je povinnen doprovod povolit. Takže případný dotaz je základní slušnost.
Poslal: Vojta s Bertou
« kdy: Červen 30, 2016, 08:40:34 »

Honzo, donutil jsi mě kouknout do pravidel dogtrekkingu, jak tedy řeší postavení doprovodu. Jediná zmínka v par.4 odst. 6 zní: Je přísně zakázáno v průběhu akce přijímat jakoukoli pomoc od třetích osob, zejména od doprovodu, s výjimkou místních obyvatel.
Takže tvůrci pravidel s doprovodem počítají a povinnost požehnání od pořadatele jsem tam opravdu nenašel. Nemyslím si, že bych tazatele mylně informoval. Předpokládám, že svůj názor opíráš o nějakou plánovanou změnu v pravidlech, která tam ale zatím není.
Poslal: honza khp
« kdy: Červen 29, 2016, 14:28:55 »

tohle není dobrá odpověď, už jsem na tohle jednou reagoval na FB - není solidní se bezplatně zúčastnit akce která je poměrně náročná na organizování, na trati mudrovat jestli něco můžu nebo ne - na způsobu doprovodu je vhodnější se vždy domluvit s konkrétním pořadatelem, případně se nahlásit do kategorie "plyšák" (plyšová hračka v batohu) s nárokem na vše jako každý jiný účastník. Startovné je pak stejné ale myslím že v relaci ostatních nákladů na celý prodloužený víkend to není rozhodující částka
Poslal: Vojta s Bertou
« kdy: Červen 28, 2016, 13:41:02 »

Zúčastnit se dva s jedním psem můžete, ale jeden bude jako závodník a druhý jako doprovod (ten bez psa). Pro doprovod to má nevýhodu v tom, že nebude uveden ve výsledkách. A pak výhodu - neplatí startovné. Povinnou výbavu si musí závodník nést sám.
Poslal: kalinosa
« kdy: Červen 27, 2016, 18:57:29 »

Dobrý den, je možné aby šli dvě osoby pouze s jedním psem, chceme se zúčastnit dva, ale máme jen jednoho psa :D
Poslal: Erája
« kdy: Květen 30, 2011, 14:15:06 »

Ty a pes jste tým, když jeden z vás má problém, končíte oba. Když máš problém ty, ale tvůj doprovod je ok a chce jít dál, můžeš mu dát psa, pokud je taky ok, ale je to už déčko a jde se mimo soutěž.
Poslal: Jana & smečka
« kdy: Květen 29, 2011, 08:39:15 »

Uz to tady parkrat bylo, presto - na dogtrekking posila a plati prihlasku pouze ten, kdo bude se psem zavodit. Stejne tak pri samotnem zavodu - muzes jit s doprovodem, ale veskerou povinnou vybavu si musis nest ty, stejne tak musis jit celou trasu se psem ty.
Poslal: Ywka
« kdy: Květen 29, 2011, 00:15:27 »

Dobrý večer, na žádném dogtrekkingu jsme zatím nebyly, ale zaujalo nás to. Jsme dva a máme jednoho psa, tak se chci zeptat jak je to s příhláškama na dogtrekking a s placením, jestli podává přihlášku a platí oba nebo pouze jeden? A pokud jeden, zda může psa vést ten, co půjde bez přihlášky? Doufám, že jste mě pochopili:)
Poslal: Markus Aurélius
« kdy: Březen 01, 2008, 12:51:22 »

jeden tu chvíli neni a už se o něm drbe...
to Venca+vlci: musel jsem si to přečíst dvakrát než jsem to pochopil :-)
to Peter Grimes: máš bod
to Mařena: já sem pokrokovej císař, já otroky nemám (když nepočítám psa, kterej mě musí táhnout dopředu)
Poslal: mařenka
« kdy: Únor 27, 2008, 16:15:12 »

hele nenavážej se do nosičů vín a pobíječu much ^-^ to sebou fakt nikdo nenosí železnou zásobu alkoholu co kdyby po cestě nebyla ani jedna vinárna? ;D
Poslal: ježura
« kdy: Únor 27, 2008, 16:12:10 »

rozdíl mezi otrokem a obětavým kamrádem je že otrok se nikdy nenapije :P
I otroci museli ochutnávat...jestli to není otrávený :-X
Poslal: mařenka
« kdy: Únor 27, 2008, 16:10:47 »

rozdíl mezi otrokem a obětavým kamrádem je že otrok se nikdy nenapije :P
Poslal: ježura
« kdy: Únor 27, 2008, 15:05:26 »

Citace
že by mněl někdo sebou na trati tři otroky co by mu nosily víno a tak


Já vím minimálně o dvou otrocích co nosí víno a dokonce i skleničky ;D ;D >:D