Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: jazzinka
« kdy: Duben 20, 2008, 15:27:43 »

Osobně jsem zastáncem spíš přirozené stravy (syrové maso + příloha + zelenina), můj pes po přechodu na maso vypadá líp,  ale u alergického psa bych možná zůstala spíš u granulí, pokud  mu nějaké vyhovují. Pokud neuděláte testy, na co je alergický, asi bych se bála, že mu třeba změním v příloze směs zeleniny a on na to hned zareaguje.
Poslal: Jana & smečka
« kdy: Duben 20, 2008, 14:32:16 »

v takovém případě je krmení spíš individuální věc, opravdu záleží na tom, co psovi sedne...mě veterinářka poradila, že psům s citlivou srstí (mám ohaře) vařená strava neprospívá, že je třeba krmit co nejkvalitnějším krmivem....tak jsme z fitminu (po kterém olezla) přešli na Acanu...výsledek opět nic moc, takže přechod na Anku...to se kvalita srsti zlepšila o 100% a teď krmím 4x týdně granule a 3x týdně směs (maso z Vetamixu, kolínka, ovesné vločky, petržel a kloubní výživa) a pejsina je naprosto v pohodě...
Poslal: Ef. a Rassík
« kdy: Duben 20, 2008, 13:48:44 »

ahoj lidičky, ráda bych se s někým z vás poradila o krmení mého pejska.je to čtyřměsíční australský ovčák. má citlivou kůže, drbe se :'( a má lupy. veterinář nám, ale řekl, že je zdravý.vzhledem k tomu, že bych s ním v budoucnu ráda dogtrekařila, a běhala canicross, byla bych ráda, kdyby tomu tak opravdu bylo. (prý to nejspíš bude alergie na krmivo-od chovatele jsem si přivezli sportmix, tak jsem přešla na proplan pro střední plemena salmon and rice.Toto krmivo je prý výborné.)na druhou stranu jsem es radila s jednou paní, která bez problému krmí svého psa přirozenou stravou(syrová konina+zelenina, ovoce, nasekané bylinky,rýže,vločky,sýry,rybičky+minerály a vitaminy canin),a také mi ji pro štěně doporučila. pro psa je to určitě přirozenější. Takže te´d mám dilema :o-je lepší přirozená strava,nebo granule...???????poradíte mi někdo,viďte...budu ráda, když si budu moct přečíst o vašich zkušenostech (a´t už dobrých,nebo i špatných)s čímkoliv,díky moc...Evička a Rasťa
Poslal: vencan+3
« kdy: Březen 24, 2008, 21:01:46 »

to Dáša: guru a nevím kdo to prodávali cca 70 / kg, Šaman na novým mushingu dal na to link...více v SZ krmím to pár dní a můžou se po tom utlouct (ale to voni skoro po všem... ;D ) průjem nebyl ho.na pěkný hnědý plastelínový...., ale je klidové období...v zimě zatím nevyzkoušeno :'( ;)
Poslal: Dáša
« kdy: Březen 24, 2008, 16:40:31 »

Ahojky všem! ;)
Venco můžeš mi prosímtě podat nějaké info o sušeném masu?Nejlépe nějaký link na net . Děkuji
Já krmím granule(Happydog , Meradog)+ maso od Vetamixu(Srdce, hovězí hrubmleté,hovězí kostky nebo ryby a kuřecí s rýží) . Docela by mě zajímalo sušené maso, množství a za kolik . Děkuji

Jinak jak bylo o velikonoce? No, víkend mi nepřipomínal návrat jara  ;) :) O:-)
Poslal: andy
« kdy: Březen 21, 2008, 19:26:27 »

Děkuji za odpověď i ochotu vzít masisko:-) na Krušky se nedostanu, časově to nezvládám a do dalšího treku snad dovoz už vyřeším  ^-^ jsem zvědavá na ty naše pesany, jak jim bude chutnat  ;)
Poslal: vencan+3
« kdy: Březen 21, 2008, 19:08:10 »

jde o SH, klucí tak 25kg, holky cca 20... :D ,granule Acana normál než zkrmím poslední pytel, už nejezdíme,
doháráváme  :'( takže jen lítaj  po cca 700 m2 výběhu..., holky pak budou trekovat... :D  jó + greyka Andulka ta má 27 kg tak dostává jak klucí..., holky SH maličko všeho míň  ;)
jestli to (dovoz) nechvátá tak to můžu přivézt na Krušky... ;) dneska jsem to dal poprvé a klukům to tak vonělo, že se málem porvali (krmím všech osm na volno  :D )
Poslal: andy
« kdy: Březen 21, 2008, 13:08:49 »

to Venca:Můžu se zeptat, kolik kg mají pejsani a jak moc pracujou na tu dávku? Jěště jaké granule to jsou? Taky jsem sušené maso objednala, teď jen dořešit převoz k nám.
Poslal: vencan+3
« kdy: Březen 21, 2008, 12:40:08 »

Tak jsem zakoupil od Šamánka pytel sušenýho hovězího a dneska s tím začnem... cca 10 dkg granulí, 10 dkg sušenýho, 25 dkg syrový drůbeží, + štamprle slun. oleje + poprášit Roboranem +0,5 l horký vody  :P  tak za týden podám zprávu  ;)
Poslal: CassidyTeam
« kdy: Únor 25, 2008, 00:00:12 »

škvarky a anglická slanina, na mushing závody beru sádlo  ;)
Poslal: kiwi
« kdy: Únor 24, 2008, 23:58:35 »

Ahoj, co se týče rychlého dodání energie, nedám dopustit na posolený chleba se sádlem. Sice dogtreky ještě nechodíme ale jezdím na kole a tohle mi vždy pomůže a ta sůl je proti křečím.Mimojiné by to pes mohl taky - bez té soli.
Poslal: Lucka - Lexi
« kdy: Září 18, 2007, 12:36:42 »

Souhlasím s LenkouB - Mám psa vysoce aktivního. Od 6-ti měsíců dokáže lítat celý den (non-stop) bez spaní.. Na treky chodíme od 10-ti měsíců, protože jí to hrozně baví - ale i tak, když jí pustím po 35km z vodítka, tak začne lítat jako plašan a chytá běhací záchvaty - poté musí následovat ještě tak hodina přetahování, aportování apod. .. Podle mě to záleží hodně na rase psa a na psovi celkově ..
Poslal: Verča a gordonky
« kdy: Září 17, 2007, 18:33:47 »

Myslím, že je to hodně individuální.... Moje feny mi na treku přes den granule nežerou, takže jim občas šupnu sýr, müsli tyčinku, piškot, Frolic,... Večer na bivaku 500 g zátěžovky s konzervou tuňáka.
Jinak já se stravuju ráno sušenkama Dobrý ráno, přes den müsli tyčinky, čokoláda, polévka v restauraci a večer na bivaku rohlíky se sýrem. Větší a hutnější jídlo bych do sebe stejně přes den nedostala. A když jo, tak už bych pak pravděpodobně neušla ani km....
Poslal: peppo
« kdy: Září 17, 2007, 10:24:19 »

skôr je to individuálne a záleží od psa. musíš sama najlepšie poznať svojho psa, či kŕmenie počas "záťaže" zvláda alebo to vydávi. moja skúsenosť je taká, že asi tretinu denného prídelu im dávam niekedy na obed, potom tak hodinka prestávky, zvyšok až večer na bivaku. s troma psami, ktorých som brával na treky to tak robím a nie je absolútne žiaden problém, predsa len je to obrovský výdaj energie, takže ju treba aj priebežne doplniť, niektorí sa ale boja torzie... tak si vyber
Poslal: louveteau
« kdy: Září 17, 2007, 10:00:43 »

Mohla bych se ještě zeptat k tomu krmení psa při treku, dáváte spíš více malých dávek během dne nebo krmíte až večer při bivaku (teď nepočítám sýry a různý pochoutky, ale mám na mysli fakt granule a maso)?