Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Kdyby se někdo nevešel do stanu, nabízím místo u nás, beru i psi, nejlépe medvídky huňatý, ty budou nejvíc zahřejvací...:-)))
Citace: Zuzza Září 22, 2010, 15:55:47Kdyby se někdo nevešel do stanu, nabízím místo u nás, beru i psi, nejlépe medvídky huňatý, ty budou nejvíc zahřejvací...:-)))už je taky dřevo zítra na táborák, ten zahřeje, můžeš být dobrovolný dlouhodobý přikladač
Já dorazím určitě později, ale botičky nezapomenu mám je připravené. Já ti zavolám, kdyby jsme se hned nenašly mám služební telefon zadara.
Citace: honza khp Září 22, 2010, 16:21:58Citace: Zuzza Září 22, 2010, 15:55:47Kdyby se někdo nevešel do stanu, nabízím místo u nás, beru i psi, nejlépe medvídky huňatý, ty budou nejvíc zahřejvací...:-)))už je taky dřevo zítra na táborák, ten zahřeje, můžeš být dobrovolný dlouhodobý přikladač neblázni, od čeho jsou chlapi? vždyť ji ještě odradíš
Citace: Monika+bágl Září 18, 2010, 19:11:22Já dorazím určitě později, ale botičky nezapomenu mám je připravené. Já ti zavolám, kdyby jsme se hned nenašly mám služební telefon zadara. tak a je to tady-zítra máme vyrážet a Kačenka má zvýšenou teplotu...kdyby dorazil jenom Aleš se psem, tak tady máš na něj tel:728102686 ...ale třeba se stane zázrak a dojedeme všichni ..
A máš buřty??? -
a buzola - no - přežiješ - na Slovensku říkají "pohľadáš, nájděš"
Citace: honza khp Září 22, 2010, 20:18:16a buzola - no - přežiješ - na Slovensku říkají "pohľadáš, nájděš" Slovensko radši nepřipomínat mělo to jen malý háček, nebylo koho se ptát .
Citace: zlatuška & bláha & frištenský Září 22, 2010, 17:31:07Citace: honza khp Září 22, 2010, 16:21:58Citace: Zuzza Září 22, 2010, 15:55:47Kdyby se někdo nevešel do stanu, nabízím místo u nás, beru i psi, nejlépe medvídky huňatý, ty budou nejvíc zahřejvací...:-)))už je taky dřevo zítra na táborák, ten zahřeje, můžeš být dobrovolný dlouhodobý přikladač neblázni, od čeho jsou chlapi? vždyť ji ještě odradíš jako že by chlapi přikládali a nebo místo táboráku zahřívali??
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.