Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 4 Hostů prohlíží toto téma.
Zbyňku kolik jsi naměřil nastoupaných metrů? Mně to ukázalo 1143 metrů a celkovou délku 95,5 km
Citace: Vojta s Bertou Květen 10, 2010, 07:26:50Zbyňku kolik jsi naměřil nastoupaných metrů? Mně to ukázalo 1143 metrů a celkovou délku 95,5 kmDelka presne souhlasi, ale nastoupano mam nejak kolem 1600 metru (nevim uplne presne, ted pisu z prace) - to je proti tem 1153 docela slusnej rozdil!
Honza khp : mně se výškové metry na GPS samy nenačítají, mám prakticky ověřeno v několika restauracích po trati. Když nevypnu GPS, někdy přibyde pár desítek metrů délkových, ale výškové se fakt nezmění.
Díky za perfektní akci, pěkně jsem si to užil, jak výbornou trať tak i hustotu hospůdek (Kadovánek).Akorát mi vrtá hlavou, proč to někteří běží a pak čekají dva dny na vyhlášení.Čauky Prcek
Citace: Prcek Květen 10, 2010, 22:25:29Díky za perfektní akci, pěkně jsem si to užil, jak výbornou trať tak i hustotu hospůdek (Kadovánek).Akorát mi vrtá hlavou, proč to někteří běží a pak čekají dva dny na vyhlášení.Čauky Prcek No nad tím taky přemýšlím každý trek :-)
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.