No já si myslím, že když chceš dělat organizátora treku, tak nejlíp je se domluvit s některým pořadatelem a zapojit se do organizace, pak spoustu věcí odkoukáš a nejvíc se tak naučíš. Možná by šlo uspořádat nějaký menší trek pro pár lidí a vyzkoušet si tu práci okolo. Pozvat pár kamarádů, udělat trek pro ně. Nebo to dej sem, až něco vymyslíš a ono se pár lidí určitě chytí. Já bych klidně šla na neoficiální trek.
Jo a co se týká tady té diskuse o kategoriích a podkategoriích, tak já bych udělala kategorii háravky.
Třeba já jsem teď musela oželet Otu Pavla, protože se moje fenečka rozhodla hárat. Ona hárá vždycky když naplánuju nějakou akci, takže nejsem schopná s ní dojít na klubovou výstavu, ani na speciálku, protože na obě letos hárala. Ona mi to snad dělá naschvál a ani to nejde nijak zamaskovat, protože je to na ní už z dálky vidět.
Takže kategorie háravky by startovala až druhý den po ostatních. No a pak bych ještě lidi dělila na kategorie: zdraví, načatí a mrzáci. Já už bych patřila mezi ty mrzáky.