Romane ač nerad,vždy jsem tě uznával a myslel si že ty jediný dokážeš dát long i s pinglem,který má aj 20 kg.Ale po tvých připomínkách si tě začínám vážit čím dál tím méně.Neustále se snažíš zvýhodňovat sám sebe..Loni co se každý může dočíst na nástěnce,jsou jen tři lidé kteří měli "připomínky" k pravidlů,,jsou to TY,Lucka Hubnerová a Petr Kovařík=jedni z těch rychlích.(Schválně neškatulkuji ...běžců).Petru Kovaříkovi bylo vyhověno,a boduje se podle něho,za coč by jste měli pořadatelům poděkovat a ne je ještě osočovat,že nechtějí měnit pravidla.Přizpůsobili se běžecké menšině.Vždyť si to vem,pokud by to neudělali musel by jsi objet letos vše,a když ne konkuroval by ti René Kazda,který byl letos všude.
A k pravidlům???Já bych třeba navrhoval nějaké čipování psů,alespoň těch co jsou skoro stejné jako jsou tvé dvě fenečky aby se nedali střídat přes létojako při závodě jako jsi to udělal ty loni na Cakově,když ti je rodiče prohazovali na trati.Zahloubej ve svědomí.Nikdo Ti to neřekl do očí,tak to nyní dělám já,k takovým podvodům o proti konkurenci se nestydíš???Je to promlčené,a byl jsem zticha,neboť jsem bral v potaz zdraví Markýzky,kterou by jsi jinak v tom parnu asi uštval.Proto se ani nedivím Venca+2,že si tě neustále dobírá....
A další stránka věci od roku 2003 platí nějaká povinná výbava,s tím jsi začal a šel jsi do toho,nevadilo ti to.A po pěti letech je to už špatné????A ještě si vzpomínám na Lucku Hubnerovou na Stezce vlka jak se mnou dopadla v roce 2003,půjčil jsem jí nepromokavý oděv,a jak došla vyřízená i s pejskem,kterého dával Veterinář dohromady společně i s ní.Asi proto chtějí pořadatelé nějakou výbavu aby se dalo přečkat kdekoliv,pokud jsou nějaké nesnáze.Ty jsi asi tvrdý muž z pod Lysé hory,kterému se nemůže nic stát.Ale my co máme zkušenosti z "krušných" kopečků si raději dáme do báglu o 4 kg více,jít se s tím dá,ale nezaskočí nás skoro nic.
A ještě k jedné tvé připomínce jak to řešit v roce 2009,až bude 15-18 závodů...Dvě třetiny účasti vyhrát????Proč ne pokud na to máš,tak je uděláš,jinak máš smůlu.Je to stejně jako ve veškerém odvětví.Pokud někam nemůžeš,musíš se spoléhat,že prostě ten počet závodů tebe limitujících na vítězství uděláš,jinak máš smůlu.Jako sezonu kdy ti chyběl zápočet bodíků za Strejdu šeráka,kdy tě nepřipustili za porušení loňských pravidel v cíli bez misky.....(nevím zda chtěně či ne),ale to je jedno,mistr republiky byl někdo jiný,tak na tvých stránkách bych to upřesnil na pravou míru,ne že jsem neporažený...........Lidi akorát BLAMUJEŠ,nebo "BALÁŽUJEŠ"
Nechtěl jsem být až tak osobní,ale ty dva týdny co čtu forum,tak mi to už nedalo.Vím že i vůči mně budou připomínky,ty neřeším,tak mne můžete kamenovat či sežrat.....Psím packám zdar