- Při pořádání se pořadatelé ohánějí steskem kvůli sponzorům - za sebe bych zcela oželel vzorky krmení případně celé pytle jako ceny (omlouvám se pořadatelům, ale buď to dám dál nebo to končí v kontejneru, neodvažuji se dávat psovi jiné než osvědčené krmení), jako účastníkovi by mi bohatě stačil diplom nebo medaile za akci případně nějaká vzpomínková drobnost - plaketka, tlapka apod.
- Na Jednookého vlka, Stezku vlka a Otu Pavla jsem chystal mapy s trasami - tahle možnost a nabídka pro pořadatele platí i dál pro rok 2009, podmínkou by měla ale být zpětná vazba, tj. upozornění na chyby v mapě, kterou dodáme pro přípravu akce
- Během podzimu jsme natrasovali skoro 300 km tras po Jizerských horách,části Krkonoš, Ještědském a Černostudničním hřebenu. Chtěl bych připravit DT v této oblasti, uvítám každou nabídku pomoci stejně jako se mohu připojit k pořádání někoho jiného. Rád bych ale upozornil, že pokud by mělo dojít k uspořádání nějaké akce, která by poškodila možnosti pro pořádání dalších DT v těchto oblastech v příštích letech (tj. především bez povolení KRNAP nebo příslušné CHKO), podniknu kroky k znemožnění takové akce.
V diskuzi se objevují občas debaty na téma problémů s chováním účastníků - holt je nás tam 150 až 200 a vždycky se něco vytelí. Já bych měl jednu poznámku k tomu, co já považuju za sprosťárnu: Jestliže někdo sám vzdá v polovině a pak v teple hospody začne přesvědčovat ty, co se tam v únavě zastaví na odpočinek, aby toho nechali taky, tak je to ubohé. Ti lidi tam dorazí utahaní, přemýšlí zda pokračovat nebo ne, vždyť skončit je tak pohodlné ... Ale překonali by to jako mnohokrát předtím!