co se týče bolesti v kyčlích, tak to mě taky potkalo...loni od jara jsem se psem ušla tejdně (v šesti dnech, ten sedmej jsme měli cvičák a pak projížďku s koníkem) asi osmdesát-devadesát km, a jednou - dvakrát do čtrnácti dnů jsme chodili něco delšího, tzn. asi třicet-čtyřicet v kuse.
Nikdy mi nic nebylo.
A pak, koncem léta, jsme s kámoškou vyrazili na takovej náš trek posázavskou stezkou, pak nám to přišlo krátký, tak jsme si daly plán B a trasu trochu neplánovaně prodloužily. Dohromady to bylo kolem šedesátky. Už večer, když jsme docházely do penzionku, asi posledních deset kilásků, jsem začala cejtit levej kyčel. Bolel slušně, nadlehčovala jsem noze, ale nepomáhalo to, spíš to odnášelo ještě k tomu pravý koleno.
Druhej den jsme místo toho, abychom domu došly zbytek, tak jsme těch 35 dojely vlakem.
Pořád jsem přemejšlela proč, nechápala jsem to...ráno jsem fakt nemohla ani vstát z postele, přitom trénink mám dobrej.
Pak jsem na to přišla. Tenkrát jsem neměla dobrý vybavení, a tak jsem psa vodila na obyč postroji, lanu svázanym gumicukem, což by však nebylo nejhorší. to nejhorší na tom bylo, že jsem měla kolem boků uvázaný druhý vodítko, za který mě táhnul. takže to se mi do boků zařezávalo. tím to bylo. a k tomu taky určitě botama za 250 kč z Lidlu
takže třeba to je jen takováhle skrytá blbůstka...
mimochodem-ahojky, nejsi Anetqua z Lide.cz?