Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Pěkně prosím...které ponožky to přesně jsou??? Jsem buď slepá, nebo blbá, nebo obojí, ale nemůžu je najít a chtěla bych si je objednat, ať ještě do Chřibskýho stačí dorazit na Moravu...
Asi se tam sjedu podívat, trochu mě to zaujalo ale podle e-shopu mají velikosti jen do 32 což moc nechápu tak kdyžtak dám vědět na Chřiby jedu : .Honza
Takže Hyena, Elina - jakožto pražáci vám předávám úkol zjistit "odrůdu" ponožek. Po SZ pošlu mapku (možná se tam dostanete rychlejš jak já do Prahy). Ponožky co jsem si koupila já, se prý měnit nemusí a může se v nich šlapat i několik dní, bez praní, tak super by měly být (prý). Koupila jsem si 4 páry. A tyhle zpevněné by na tom měly být stejně, takže když to vyzkoušíš...
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.