Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Ahojky lidi, tak už to máme za pár , tedy nevím jak budu schopná dolézt tu haldu kilometrů bez jakéhokoliv tréninku, ale moc se těším.
Ahojky lidi, tak už to máme za pár , tedy nevím jak budu schopná dolézt tu haldu kilometrů bez jakéhokoliv tréninku, ale moc se těším. Bahu, nemáš náhodou nějakou zázračnu kosmetiku na vlasy? Mám po zimě jakési slámovité rousy místo vlasů. Ráda bych krásné kadeře a na paruku nemám
Dášo, vítej do klubu. Taky poseldní měsíce vesele hnijeme.Alespoň se po Chřibech konečně BaHulice pochopí, že zrovna my dvě si tu kategorii rakví už zasloužíme :-)
Těšíme se na Vás. Snad to všechno klapne...
Tož lidi neblbnite já mám kvůli vám z nervozity průjem a vy takhle? Kdo nepřijede, má u nás velké, tučné, těžko smazatelné mínus Co budeme dělat s tím pivem, špekáčkama, dortama, horalkama, tričkama, mapama ... To fakt nevím
Citace: Julča Duben 06, 2010, 16:06:58Tož lidi neblbnite já mám kvůli vám z nervozity průjem a vy takhle? Kdo nepřijede, má u nás velké, tučné, těžko smazatelné mínus Co budeme dělat s tím pivem, špekáčkama, dortama, horalkama, tričkama, mapama ... To fakt nevím Nás adeptů na kočárkovou se psy je letos hafo, tak neboj, klidně (a moc rádi) pomůžem
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.