Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 13 Hostů prohlíží toto téma.
Jsme byly včera u nás v Praze a kupodivu se další běžkaři usmívali a často nám i uvolnili stopu, aniž bych o to žádala.
Citace: Hyena Leden 12, 2010, 17:47:39Jsme byly včera u nás v Praze a kupodivu se další běžkaři usmívali a často nám i uvolnili stopu, aniž bych o to žádala. No bodejť by neprchali, když se na ně řítila Hyena
tak my každej trénink projíždíme kempem s karavany (pražáci i v zimě) s bandou 4 vořechů, kteří vždy na nás "útočí s hrozným řevem"snaží se kousnout i do zadku, ale psi se je naučili úplně IGNOROVAT, takže i na 1.5m široké pěšině si nevšímaj jinech psů, co si páníci daj jen ke straně (musím to zaklepat...)
Do velikosti kokšpaněla? Tak to by se jí na Kladně líbilo:-)) No, co tak je připravená k přežití! Ale chápu ty nervy, mam je někdy taky
Tohle se mi skoro pokaždý stává, když jsem se psem na kole:( A páníčci stojí opodál a maji ty kecy typu: on si chce jenom hrát...ale, že se kvůli nim přizabiju, to je jim jedno, hlavně, že si pohrajou, že! (pohrajou: cedrik stojí a nevěří, já se sbírám a nadávám a cizí vořech vrčí a "chce si hrát")Jsou to divný lidi, ty pejskaři ......
ale psi se je naučili úplně IGNOROVAT, takže i na 1.5m široké pěšině si nevšímaj jinech psů, co si páníci daj jen ke straně (musím to zaklepat...)
Citace: vencan+3 Leden 18, 2010, 15:06:29 ale psi se je naučili úplně IGNOROVAT, takže i na 1.5m široké pěšině si nevšímaj jinech psů, co si páníci daj jen ke straně (musím to zaklepat...) Nicméně patožroutům, kteří jí v tu chvíli obtěžují by svůj názor byla schopna říct vcelku jasně a srozumitelně. proto dávám přednost variatně, kdy "jasně a srozumitelně řvu " já.
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.