Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
a jak se pozná, kam se se psem smí a kam ne? to se musí nějak někde zeptat?
Na jiz. magistrálu se dá tak od 15h s čelovkou, přes den jinak opravdu riskuješ konflikt. Obvykle tě někdo seřve na všech upravovaných tratích (Mísečky apod.), takže tam je lepší jezdit spíš jen ve všední dny a pokud je stopa dostatečně přemrzlá, aby ji pes nerozdupal. Jakuszyce jsou v tomhle směru přívětivější.Na neupravovaných tratích by problém být neměl.
Tak jasně, že jsem toho šaška poslala někam...ale nasere tě...
Citace: LenkaB Leden 12, 2010, 19:06:44Tak jasně, že jsem toho šaška poslala někam...ale nasere tě...Úplně si to umí představit, cit.: "Ty ho*ado, jedno zas*aný,...."
Citace: Hannnz Leden 15, 2010, 06:37:35Citace: LenkaB Leden 12, 2010, 19:06:44Tak jasně, že jsem toho šaška poslala někam...ale nasere tě...Úplně si to umí představit, cit.: "Ty ho*ado, jedno zas*aný,...." ? ? ?
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.