Ahoj kamarádi dogtrekkaři!
Počkal jsem si pár dní až se vyjádříte. Stálo to za to! Jménem celé pořadatelské party Stezky vlka vám děkuju za superlativy a uznání, které nám a Stezce tady píšete. Samozřejmě některé věci nebyly tak dokonalé, jak to vypadalo. Jenže na druhou stranu, kdyby bylo vše na jedničku, nebylo by co zlepšovat. Jen namátkou:Kvůli komplikacím na trati, jsem pozdě vzpomněl vytáhnout guláš z mrazáku a tak jsme se při jeho rozmrazování pořádně natrápili a vy někdy načekali.Specielně pro Boudičku: dík, že jsi se mnou měla trpělivost, protože vždy když jsem ti měl poradit s tratí vypadl mi signál.,,Pan domácí "- to je kapitola sama pro sebe. Při mých čtyřech domlouvacích návštěvách jsem s ním nikdy neměl nejmenší problém.Jak píše Petr, dalo se s ním, při panáčku, dobře pokecat - jenže pak vždycky nekontrovatelně vybouchl.
Jsme ve stř. Evropě, civilizace houstne a je problém najít terén bez asfaltek.Byl jsem rád, že se mi podařilo vykouzlit tohle. Značit totiž 80% tratě po lesních cestách pořadatelským značením není v našich možnostech a zřejmě ani průchodné.
S vyhlašováním musíme počkat na posledního a pak to musí Tombru na počítači zpracovat. Proto ta pozdní hodina,ikdyž jsem se to snažil maximálně urychlit. Teď mi ovšem moc chybí pár slov, které jsem v minulosti prohodil o každém účastníkovi. Samozřejmě dalo by se udělat vyhlašování ráno, jenže to už přijdete o část neděle, kterou jsem všem nechával na vyspání a na cestu domů. Tak nevím...Navíc do rána by odjeli další lidé. Po tom, co jsem včera odesílal 14 balíků se nevyzvednutými cenami, zapomenutými věcmi a očkováky a po tom, co to stálo úsilí a peněz- říkám si takhle naposledy.
Povinný bivak v Jeseníkách byl nutnost, kvůli ochranářům, tady zase spíše kvůli myslivcům.Jenže ruku na srdce, kde jinde by jste se všichni takhle pěkně pohromadě slezli, pokecali, zazpívali, popili a taky vyzkoušeli výbavu, kterou celou dobu táhnete na zádech?!! Osobně se mi nejvíc na pivaku líbilo, mimo nesmrtelné kapely, jaké jste si na svahu udělali zábrany z lavíček pro skutálení. Bivak a déšť prostě asi ke Stezce patří
Takže na viděnou příští rok se těší vaše bandy pořadatelů Stezky.