Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Parťák na DT

Autor Téma: Parťák na DT  (Přečteno 30696 krát)

0 uživatelů a 6 Hostů prohlíží toto téma.

Offline Lucka a Innés

• dvojprsťák
  • **
  • Souhlasu: 0
Re: Parťák na DT
« Odpověď #30 kdy: Srpen 17, 2009, 13:42:23 »
Holky, já chodim s fenou RR (3 roky) běhat, v tomhle počasí zásadně tak od 18h dál, aby mi nepošla, nebo já, a jelikož běháme i dvě hodiny, tak ta trasa sahá hluboko do lesa...paradoxně, čim jsem hloubějc, tim víc se bojim ačkoliv vim, že je to v reálu s nebezpečností naopak, ale nemůžu se toho nepříjemnýho pocitu zbavit...každopádně chci tim jen říct, že se fakt v tom lese bojim....vůbec si nemyslim, že by mě nějak bránila, měla by co dělat sama se sebou...
A taky mě děsí, jak chodíme furt tu samou trasu (ale jinou tu tak dlouhou a neasfaltovou nemám), to si někdo vyčíhne, kdy běháme, a podřeže nám hrdla :D

Máca s holkama

• Host
« Odpověď #31 kdy: Srpen 17, 2009, 14:25:25 »
Věřím, že se bojíš. I mě bývá občas nepříjemný někde courat sama s holkama. Už několik měsíců si říkám, že si koupím STOPER. Je to pěna ve spreji a je to lepší než pepřák či tak. Stačí stříknout na jakékoliv místo a ono se to dostane do těla a toho dotyčného to utlumí. Mám to od výcvikáře od bezpečnostních jednotek a působí to i na ožralce i na psy. Není teda odzkoušený středoasiat  :D.

Offline ježura

• SPD
  • zasloužilý psavec :-)
  • Souhlasu: 140
« Odpověď #32 kdy: Srpen 17, 2009, 14:28:37 »
Teď je otázka nakolik se v lese doopravdy bojíte a nakolik se bojíte, protože vám maminky vtloukaly do hlavy, že slušná holka se MUSÍ bát (tmy, pavouků, myší...), aby si vedle ní pánové připadali drsnější, mužnější a děsně statečný ;)

Offline Lucka a Innés

• dvojprsťák
  • **
« Odpověď #33 kdy: Srpen 17, 2009, 14:32:58 »
Máca: Jak s eto dostane do těla? Kolik to stojí? Kde se to dá sehnati?

Lenka: No já tu občas vidim divný lidi, na začátku mojí trasy, takže vlastně ne hluboko v lese, ale ještě v tý komerční části...a fakt bych jasně nalepila na čelo Úchyl :)
Jen furt doufám, že když vidí někdo RR, že by si přorpozeně netroufl...ale těžko říct....

Offline ježura

• SPD
« Odpověď #34 kdy: Srpen 17, 2009, 14:45:19 »
No tak to máš asi štěstí, jak jsem stará, tak jsem ještě o úchylu nezakopla (a nebo se mě už fakt bojí)...když teda nepočítám toho nešťasníka, který chodil onanovat před zdravotní školu, měly jsme z něho tenkrát nehoráznou srandu...když ho pak odváželi v poutech, tak chudáček plakal, bylo mi ho skoro líto...

Ale abych tady nedělala ramena, párkrát už jsem se taky v lese bála...když se báli psi...doteď nevím čeho, ale když "starej" Bodinek (50 kg pes co se nebál ani čerta) stál s ocasem mezi nohama, vrčel do tmy, odmítal kolem toho místa projet, chtěl otočit spřežení a utéct, tak jsem měla fakt málem v gatích... vzhledem k tomu, že jsme jezdili trénovat kolem olomoucké ZOO, mohlo tam být v podstatě uprchlého cokoliv.
« Poslední změna: Srpen 17, 2009, 14:53:14 od LenkaB »

Offline radek

• píše jako datel :-)
  • *
« Odpověď #35 kdy: Srpen 17, 2009, 15:15:21 »
První rok kdy jsem začal běhat v zimě po nocích v lese jsem se taky bál, ale už jsem si zvyknul.
Máco myslím si že, stačí obyčejnej pepřák. Mám ho odskoušenej na jednom agresivním inkoustově zbarveným individuum - funguje to perfektně a docela dlouho!

Offline Jana & smečka

• SPD
  • obourukáč
  • Souhlasu: 33
« Odpověď #36 kdy: Srpen 17, 2009, 15:48:01 »
kdyz vidim, co maji nekteri v povinne vybave, tak za chvili bude na trecich nebezpecno...se k vam z lesa vynori zbloudily dogtrekkar a vy ho privitate peprakem :D

nicmene peprak jako takovy neni zrovna vyhoda, ne vzdy stacite peprak vytahnout, nehlede na to, ze vam v lese zafouka a jste v haji :) ten stoper je sice ucinnejsi a podle vseho i odolnejsi proti vetrnym vlivum, ale :)... na agresivniho psa asi jo - sprej mirite niz, na cloveka uz je to bud a nebo :)

ale tak me napada, ze trekove hole jsou taky docela ucinna zbran :)

Offline zlá-tužka

• čtyřprsťák
  • Souhlasu: 1
« Odpověď #37 kdy: Srpen 17, 2009, 16:01:03 »
Nemluve o tom, jakou radost z pepraku budou mit zucastneni psi.. Taky dlouho premyslim, co maleho, se vejde do kapsy a da se to okamzite pouzit, bych na obranu nosila. Obvykle mam klice a ze zvyku zapalovac. Ve meste. Ale v lese na horach se uklidnuju, ze uchylovi by nestalo za to se tam tahnout a loupeznici ze vymreli.
Zatim to ale vypada, ze vic nez ja by mohla potrebovat obranu Blaha, kdyby si nejaky velky hafan usmyslel, ze pro nej mam na vodiku obed :D :D
« Poslední změna: Srpen 17, 2009, 16:05:25 od zlatuška & bláha »

Offline radek

• píše jako datel :-)
  • *
« Odpověď #38 kdy: Srpen 17, 2009, 16:02:12 »
Na upřesnění já nic takového nenosím. Měl ho kamarád, ale bál se ho použít. Já ne...
Být v tý situaci sám , tak bych normálně utekl a nestydím se za to.
« Poslední změna: Srpen 17, 2009, 16:27:00 od radek »

Offline RadekK

• čtyřprsťák
« Odpověď #39 kdy: Srpen 17, 2009, 16:08:32 »
Jeeezis marjaaaa... do ted jsem se nebal chodit ve tme do lesa... Kdyz ted vim, co nosite jako povinnou vybavu... A SAKRA!!!

Offline Hyena

• obourukáč
  • Souhlasu: 4
« Odpověď #40 kdy: Srpen 17, 2009, 17:04:05 »

Ale abych tady nedělala ramena, párkrát už jsem se taky v lese bála...když se báli psi...doteď nevím čeho, ale když "starej" Bodinek (50 kg pes co se nebál ani čerta) stál s ocasem mezi nohama, vrčel do tmy, odmítal kolem toho místa projet, chtěl otočit spřežení a utéct,
JJ, to je přesně jako když nám loni v Beskydech s Jazz vylítli Sup s Hyenou  směrem k lesu a pak tam štěkali s ocasy staženými na břicho. A že jsou to oba zkušení lesní harcovníci.
Jináč stran treků je to u mě i únava. Jak jsem orvaná, tak mám prostě a jednoduše někdy nepříjemný pocit, aniž bych věděla proč. Ono někdy kdy víš o co jde (viz. úchyl) tak je to méně ohrožujnící než když máš ty nebo pes prostě a jen nepříjemný pocit.

Offline Jana & smečka

• SPD
  • obourukáč
« Odpověď #41 kdy: Srpen 17, 2009, 17:12:38 »
to je sice jasny, ze nejlepsi obranou je zdrhnout...ALE!!! zdrhat po 50ti km v nohach??? zas tak naivni nejsem :D

Offline ježura

• SPD
« Odpověď #42 kdy: Srpen 17, 2009, 17:23:14 »
Jeeezis marjaaaa... do ted jsem se nebal chodit ve tme do lesa... Kdyz ted vim, co nosite jako povinnou vybavu... A SAKRA!!!

A to tady není ten s poplašňákem...na prasata a zdivočelý psy :-X

kdyz vidim, co maji nekteri v povinne vybave, tak za chvili bude na trecich nebezpecno...se k vam z lesa vynori zbloudily dogtrekkar a vy ho privitate peprakem :D

Prohlašuju, že já pepřák nenosím, kdyby mě chtěl třeba někdo znásilnit, nemusí se bát >:D

Offline mařenka

• SPD
  • obourukáč
« Odpověď #43 kdy: Srpen 17, 2009, 17:31:27 »
ja bych dal do pravidel DT kdo se bojí nesmí do lesa. ani s pepřákem a poplašňákem!!! neblbněte zas tak hrozny to v tom lese neni tak maximalně potkaš nějakyho divnyho člověka ale si myslim že ten chudák (když potká v noci v lese 30 blbců z čelovkama) se bojí daleko vic než vy a ještě by ste na něho fíkali nějakej pepřák ::) :o

Offline Jana & smečka

• SPD
  • obourukáč
« Odpověď #44 kdy: Srpen 17, 2009, 17:37:15 »
a kdyz uz nekoho uchylnyho potkate - dogtrekking je prece extremni sport ne?? :D naopak by meli poradatele na kazdyho osamocenyho zavodnika, co bloudi v noci po lese, poslat nejakyho cvoka :D

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek
Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva: