Jano, já sem se na žádný zelenej nebo žlutej neptala. Kdyby mi stačilo jít to jednou zkusit s tim a jednou s tim, tak se tu na to neptám a udělám to sama, že. Očividně mám ale zájem vyřešit to ideálnějc už od samýho začátku a nepřijde mi nic divnýho na tom, že by mi sem - kdo umí, chce a může poradit - napsal něco ve stylu, že bez bederáku zdechnu nebo pod 60kou taky, nebo že do 25ky se mi nevejde ani povinná výbava.
Mimochodem, vyzkoušet de dá leccos, to se tu pak nemusí psát v podstatě o ničem, aneb dá se těch 100 km ujít bez tréninku? (buď to ujdeš nebo ne) Kolik vody pro psa na long? (to se pozná až na místě) Zvládne Šárka skryjský jezírka? (nechť si to zkusí), Je vhodný tento postroj? (zkus a uvidíš), Jak dlouho trvá vyhojení puchýřů? (tak si snad počkáš, až se vyhojej, a pak si to spočítej, ne?)...
...takže tak...
Mno... abysme nepřerušily nit....otázka je stále aktuální a budu ráda za každou něco říkající radu, páč vyzkoušet si to samozřejmě umim, leč tato rada u mě neprošla. Neměl by někdo nějakou další?