Názorů si samo vážím, ale poslední reakce už mi přišla trochu moc. Celou dobu píši, že je to hlavně kvůli delším čundrům,než na DT (proto jsem se i naposled ptala, jak bývají běžně časově dlouhé - jestli 1den, nebo přes jednu noc, tak chápu zbytečnost batůžků).
Snad 10let jsem pomalu každý týden jezdila někam s krosnou,celkově se dost nacestuju, tak si troufám říct, že nevozím zbytečnosti..
Co se ceny týče, nehodlám platit oněch 2,5tis., ale jak někdo zmiňoval na začátku, koupila bych brašny přímo z USA, tzn. cena cca 1tis..což je srovnatelné třeba s Manmatem.
Asi znáte Laru - ČSV, znám majitelku, i té jsem se ptala na názor. Také psala, že je mají a víceméně nepoužívají. Ale také jezdí vesměs všude autem. Na druhou stranu znám i lidi, taktéž s ČSV, jež také mají batůžky, hojně je využívají a problém s nimi nemají. Proto jsem se ptala a ptám tady..hlavně co se týče toho kterého výrobce. S využitím si myslím, problém nebude. Takže jsem ráda za každou RADU a TIP (tyhle padaj, tyhle ne, dlouhodobě max.1/5váhy) (nikoli týpavé poznámky). Dotknout jsem se nikoho nechtěla.