Tak jeste ja: brasny mam (ty od Trixie) a pouzivam - ale jen na kratsi vylety. Na vicedenni cundry jen pokud se chodi denne tak do 40 km, vic ne. Na trek jsem je vzal dvakrat a vickrat to uz neudelam. Poprve loni na Otu, doma jsem pak zjistil, ze je Arya odrena za prednima nohama od prvniho brisniho popruhu. Nastesti ma tak hustou srst, ze byly vydrreny jen chlupy, kuze zustala OK, byla jen mirne zcervenala. Podruhy jsem je vzal letos na Jednookyho, ale to uz jsem to cestou kontroloval - na 70. kilometru jsem je sundal a strcil do baglu, bylo by to dopadlo stejne. A to do nich opravdu nenakladam zadnou vahu, spis jen veci, ktery chci mit behem dne po ruce bez sundavani a prehrabovani se v batohu (hajzlpapir, kapesniky, ponozky, nejaky tycinky, tatranky a tak).
Co se tyka ostatnich, Ruffwearacky jsme s Erajou (jak psala nekde na predchozi strane) videli a pomerne podrobne prozkoumali, nekoupil bych je ani kdyby staly stejne jako ty Trixie, opravdu mi prisly dost nestastne reseny. Manmati jsem mel doma pujceny a taky mi neprisly nijak vyrazne lepsi nez to, co mam. Rad bych videl ty od VK brasnarstvi, aspon podle obrazku vypadaji, ze budou mozna vyreseny uplne nejlip.