Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 4 Hostů prohlíží toto téma.
Ahoj Erájo, já pojedu ze Žatce, tak že tě klidně naložim u baráku napiš sms na 606377994 ať se domluvíme. Honza
Pokud by měl ještě někdo další ze severu čech zájem, tak nabízím ještě jedno volné místo pro hyjenu,pytel a blázna
@ Hyena Tak tu Prahu ti FAKT nezávidim, bohužel přes ni pojedem tak tě můžem někde naložit...nejspíš někdy po poledni
Citace: brzda Rity Červen 29, 2009, 20:26:52@ Hyena Tak tu Prahu ti FAKT nezávidim, bohužel přes ni pojedem tak tě můžem někde naložit...nejspíš někdy po poledni Hele, neříkej dvakrát, mám momentálně krizi, kdy se mi vůbec, ale vůbec nechce řídit , natož až na Hanou :-)
Honzo, tak bohužel plno nemáš. Čuba si mi dneska při cvičení podvrtla tlapu a kulhá jako prase. :'(Tak že máme smůlu. Letošní sezona se mi fakt daří
Třeba to ještě rozchodí, hérečka...
No hlavně jak je to na koho svíst
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.