Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
A prosím kam Ježíšci chodí pro takové šikovné pláštěnky .
Tenhle konkrétní pes (fena pointra, cca 20kg) se vejde, zaleze si do nohou a je tam. Pohodlný to neni, ale je to bivak a ne interhotel. Kdyby se nevešla, mohla by spát v pootevřeným spacáku ve žďáráku, nebo úplně vedle pod bundou. Bavíme se o situaci, že prší nebo je zima.
Taky sháním nějakou dobrou pláštěnku. Ale musí být lehká a nezabírat moc místa a nemusela by být moc drahá. Co nevidět odjíždím do Anglie a zatím jsem se nezačala připravovat. Včera jsem viděla v Hudy celkem dobrou, tak snad ty dva měsíce deštivého anglického počasí zvládnu v suchu
Citace: burak Duben 28, 2009, 13:41:08Tenhle konkrétní pes (fena pointra, cca 20kg) se vejde, zaleze si do nohou a je tam. Pohodlný to neni, ale je to bivak a ne interhotel. Kdyby se nevešla, mohla by spát v pootevřeným spacáku ve žďáráku, nebo úplně vedle pod bundou. Bavíme se o situaci, že prší nebo je zima.No jo...pointra lehce osušíš a šup do spacáku...nacpi si tam mokrýho malamuta Ale zase nezmrzá a takovej déšť, že by se mamutovi dostal až na kůži je taky málo kdy...
Ahá! Tak takhle!takže by stačilo nakřížit boxera s malamutem, přidat ještě něco menšího (buldočka)-pro skladnost a pro zachování tý déržtičky a ještě trochu toho mamuta a dílo je dovršeno!...už to vidim A vrh, CHS Ni déšť, ni mráz...
no já taky, kdyby to byklo tak roztomilý jako Plyš, tak jsme fakt v balíku! ale spíš si myslim, že by to mělo věčně nasejřenej výraz, jazyk ven...ale určitě by to bylo těžce geniální zvíře!
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.