Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 vybava na dogtrekking

Autor Téma: vybava na dogtrekking  (Přečteno 91817 krát)

0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.

Offline ježura

• SPD
  • zasloužilý psavec :-)
  • Souhlasu: 140
Re: vybava na dogtrekking
« Odpověď #60 kdy: Duben 28, 2009, 15:42:37 »
A prosím kam Ježíšci chodí pro takové šikovné pláštěnky  O:-).

Já mám tuhle http://www.vltava2000.cz/stan/goodsdetail.asp?strGoodsID=DUO

Ty tyčky atd. k vytvoření "origoš" přístřešku nemám, stačí 4 stanový kolíky, kousek provázku a pokud není vhodný smrček kam to uvázat, tak trek. hůlky.

Offline ježura

• SPD
« Odpověď #61 kdy: Duben 28, 2009, 15:55:12 »
Tenhle konkrétní pes (fena pointra, cca 20kg) se vejde, zaleze si do nohou a je tam. Pohodlný to neni, ale je to bivak a ne interhotel. Kdyby se nevešla, mohla by spát v pootevřeným spacáku ve žďáráku, nebo úplně vedle pod bundou. Bavíme se o situaci, že prší nebo je zima.

No jo...pointra lehce osušíš a šup do spacáku...nacpi si tam mokrýho malamuta ;D
Ale zase nezmrzá a takovej déšť, že by se mamutovi dostal až na kůži je taky málo kdy...

Offline Šera

• čtyřprsťák
  • Souhlasu: 0
  • **Šera**
« Odpověď #62 kdy: Duben 28, 2009, 15:58:54 »
Taky sháním nějakou dobrou pláštěnku. Ale musí být lehká a nezabírat moc místa a nemusela by být moc drahá. Co nevidět odjíždím do Anglie a zatím jsem se nezačala připravovat. Včera jsem viděla v Hudy celkem dobrou, tak snad ty dva měsíce deštivého anglického počasí zvládnu v suchu ;D

Offline TerCedrici

• obourukáč
  • Souhlasu: 21
« Odpověď #63 kdy: Duben 28, 2009, 16:05:44 »
Tenhle konkrétní pes (fena pointra, cca 20kg) se vejde, zaleze si do nohou a je tam. Pohodlný to neni, ale je to bivak a ne interhotel. Kdyby se nevešla, mohla by spát v pootevřeným spacáku ve žďáráku, nebo úplně vedle pod bundou. Bavíme se o situaci, že prší nebo je zima.
Jé, tak 20kg...že bych Cedroně trochu zhubla >:D chlapec má o 12kg víc a nepodařilo se mi ho narvat ani do prázdnýho spacáku :'(, asi má klaustrofobii ;D
Na nepohodlí jsem zvyklá, to je to poslední, bohužel pes to vidí jinak a vyžaduje svůj osobní prostor ;D :-X

Offline ježura

• SPD
« Odpověď #64 kdy: Duben 28, 2009, 16:19:54 »
Taky sháním nějakou dobrou pláštěnku. Ale musí být lehká a nezabírat moc místa a nemusela by být moc drahá. Co nevidět odjíždím do Anglie a zatím jsem se nezačala připravovat. Včera jsem viděla v Hudy celkem dobrou, tak snad ty dva měsíce deštivého anglického počasí zvládnu v suchu ;D

Ta od Jurka má půl kila a v obale je to váleček 25 cm dlouhý a cca 8 cm v průměru.

Offline TerCedrici

• obourukáč
« Odpověď #65 kdy: Duben 28, 2009, 16:22:23 »

No jo...pointra lehce osušíš a šup do spacáku...nacpi si tam mokrýho malamuta ;D
Ale zase nezmrzá a takovej déšť, že by se mamutovi dostal až na kůži je taky málo kdy...

Ahá! Tak takhle!takže by stačilo nakřížit boxera s malamutem, přidat ještě něco menšího (buldočka)-pro skladnost a pro zachování tý déržtičky a ještě trochu toho mamuta a dílo je dovršeno!
...už to vidim A vrh, CHS Ni déšť, ni mráz... O:-)

Offline ježura

• SPD
« Odpověď #66 kdy: Duben 28, 2009, 16:25:55 »
Citace
Ahá! Tak takhle!takže by stačilo nakřížit boxera s malamutem, přidat ještě něco menšího (buldočka)-pro skladnost a pro zachování tý déržtičky a ještě trochu toho mamuta a dílo je dovršeno!
...už to vidim A vrh, CHS Ni déšť, ni mráz... 

Jdem do toho...sežeň boxerku...budem v balíku...mám tu 4 malamuty ochotné oš.kat cokoliv...
zn. placatá držka není překážkou ;D

Offline TerCedrici

• obourukáč
« Odpověď #67 kdy: Duben 28, 2009, 16:31:49 »
Ano! A nově vzniklý plemeno MALABOX by mělo neuvěřitelnou výhodu, bylo by vodě odolný, všemu odolný, uhlídalo by to krosničku i mističku i paničku a hlavně...nikdy by se z toho nestala módní záležitost...
ZN. placatá držka do každé doby!

Offline ježura

• SPD
« Odpověď #68 kdy: Duben 28, 2009, 16:34:59 »
vo.e jsem si představila boxera v kožíšku jako má náš Plyš a válím se tu smíchy ;D

Offline TerCedrici

• obourukáč
« Odpověď #69 kdy: Duben 28, 2009, 16:41:19 »
no já taky, kdyby to byklo tak roztomilý jako Plyš, tak jsme fakt v balíku! ale spíš si myslim, že by to mělo  věčně nasejřenej výraz, jazyk ven...ale určitě by to bylo těžce geniální zvíře!

Offline ŽufrikTeam

• obourukáč
  • Souhlasu: 8
« Odpověď #70 kdy: Duben 28, 2009, 17:26:02 »
TerCedr: A já se divila, proč se divíš, že bych brala pro mýho polárníka na zimu obleček...  Ten můj teda ve spacáku nespí, ani ho tam nepustím (bych se tam už nemusela vejít  :D ) a pod pláštěnkou taky nechtěl spát... to radši se zahrabal do jehličí  a pak ho bolel ocásek  :'(
   *   www.probarf.cz

Offline ježura

• SPD
« Odpověď #71 kdy: Duben 28, 2009, 17:35:21 »
no já taky, kdyby to byklo tak roztomilý jako Plyš, tak jsme fakt v balíku! ale spíš si myslim, že by to mělo  věčně nasejřenej výraz, jazyk ven...ale určitě by to bylo těžce geniální zvíře!

No čoveče nevím, jestli by o tohle byl zájem :o
PS: Podpis autora fotografie v pravém dolním rohu byl vymazán, Gwen pravila, že takovou mrchu by nikdy nefotila ;D
« Poslední změna: Duben 28, 2009, 17:38:19 od LenkaB »

Offline TerCedrici

• obourukáč
« Odpověď #72 kdy: Duben 28, 2009, 17:47:23 »
Tak to je fičák, mazec, hustota a nevim, co všechno!
No jo, to je eňo ňuňo outdoor boxer jak vyšitej! Předložím Boxerklubu ČR, aby se jako zamysleli, jak má vypadat funkční srst s goratexem a tlama s oduševnělým výrazem k tomu! >:D

Offline ježura

• SPD
« Odpověď #73 kdy: Duben 28, 2009, 17:49:07 »
Ale bylo by to 100% hlídací...k tomuhle by na zahradu nikdo nevlezl...fuj jsem se toho sama lekla, hned jak jsem to virtuálně nakřížila ;D

A už pr, ať to tady nezaplácáváme. Zpět k pláštěnkám atd. ;)

Offline TerCedrici

• obourukáč
« Odpověď #74 kdy: Duben 28, 2009, 17:55:49 »
A to tam ani neni ten buldoček http://bonnie21.rajce.idnes.cz/Batman_a_Robin/#1.1.jpg

Jé, já se nasmála a ještě nasměju, budu to nosit u sebe, až mi bude nejhůř, kouknu na hybrida a život bude veselejší  ^-^ ;) ;D

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek
Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva: