No to jsem přesně čekal,nikoho jsem z dopování neobvinil,Romanovi stačí na povzbuzení jen ta představa,že bude jen první,z jedné stránky si ho i vážím,jde za svým cílem na plno,a to se mi líbí.Za druhé s tím dopováním,jsem jen reagoval na čísi příspěvek okolo 15.5.2007 ze starého fóra,a bylo tam něco ve smyslu Hu "konzumujícím a dopujícím" diskvalifikace,už ani nevím kdo to psal,doufám že postřelená husa se zase ozve.Za třetí Petře ,ta to také nečteš asi pořádně,nebo stejně jako já nepíšeš přesně co chceš,Viz tvá slova:Tady nejde o běh, ale dogtrekking, o pochod pěknou přírodou se psem. Píšeš o pochodu a to se mi líbí!!!!!!!!A ten pochod je po dle mne v názvu DOG - pes TREKKING-chůze.Takže děkuji,že jsi vlastně také šneček jako já,jen to pobíráš sportovněji.
To Petra:K růžovkám a rumu se beze všeho hlásím,ale kdo mne zná dobře,ví moc dobře proč to bylo,z jakého důvodu.Překonal jsem určité dost vážné zdravotní problémy.....Více se o tom nemusím bavit a zpovídat se,hlavně ne tobě,pamatuji si hodně věcí........
Jen jsem chtěl napsat co jsem měl na na srdci už delší dobu.Končím opět s tím že mi je jedno co si kdo myslí,já jsem splachovací,jen jsem nyní odpovídal abych to uvedl na patřičnou míru,a nebyli má slova chápána jako nějaké prudění,od toho jsou jiní,které ani neznám.....Papinky Láďa+Chosík,za 5-6 hodin v Podbořanech