Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 4 Hostů prohlíží toto téma.
co to je? jako novej dt mčr? nebo výlet na 80km tak je to v dt? nebo sou tam fakt lvi
Osoblažsku se říkávalo "Bohem a Husákem zapomenutý kraj"... , takže "Hic sunt leones" mi přijde jako naprosto výstižný název Už se těším.
Ty brďo Gwen- to organizuje Biluše ze Žumpy. A trasu popisovla v duchu jako od sudu kolem prvního záhonu, kontrola na wc, dále směr gril a tak...
Citace: Hyena Březen 13, 2009, 21:50:07Ty brďo Gwen- to organizuje Biluše ze Žumpy. A trasu popisovla v duchu jako od sudu kolem prvního záhonu, kontrola na wc, dále směr gril a tak... Jo, fšimla jsem si Trať se mi začíná zamlouvat akorát by se hodilo uvést v itineráři, na který kontrole bude číhat Puma
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.