Hodně záleží na tom, jak jsou ti psi vychovaní. Ano, je mozny že nekomu poleze na nervy jeden pes na 50 km.
Za sebe muzu rict, že mi psi na nervy nelezli, ani druhou noc na bivaku, naopak, zacinala jsem mit pocit, že jsem jedna z nich( granule zatim nejím a z potoku nepiju, budu muset na sobe jeste zapracovat)
.
Spis bych se bala toho, že tchynin pes nebude s tvymi sladen, bude se jinak chovat, nejsou vychytany mouchy- kdo se prekusuje, kdo chce žrat jine psy a feny, kdo se boji bouřky, kdo je schopnej při loveckym vzplanuti trhnout kdekoli kamkoli.
Doporucovala bych to vyzkouset nanečisto, na třidenním vandru. Co se tyce krmeni, tak pro mych 6 fen mi stacilo 1 kg granulí na den, jeste jsem přinesla hrstičku zpatky. A voda- pokud to bude uz na podzim, nemelo by byt takovy hic.
U me je to tak, že mam se psy ztraveno plno hodin na vyletech s dětmi, i přes noc, pro me byly nove ,,jen,, ty kilometry. Mozna se u me dostavil efekt ten, že kdo jinak k 6psům vlačí sebou 2 maly decka, když je najednou nema, tak ho nema co s.át.
Spis bych poresila, jestli te pusti poradatel na trat se trema, nebyva to samozrejme a nebylo by spatny , kdybys ten cvicny cundr šla s nekym kdo treky chodi, aby ses kdyztak mohla prokazat jeho svedectvim co videl.