Ahoj lidi,
tak batůžky mám tři po staré generaci, která zamlada se mnou prošla České Švýcarsko,ale to stálo za to, psy jsme si po žebřících podavali, stejne jako jejich brašny a naše batohy. Taky nás pustili do těch lodiček na Kamenici, údolí Křinice, dalsí nazvy si nepamatuju, Vlčí skály? Nebo tak nějak- Po sezoně Adršpach, Besedické skály, jeli jsme přez celou republiku se 4 psama vlakem, v Praze metrem.
tenkrat jeste nebyly digitaly, takze fotek je jen pár..a papirovych
Hodlám náležitě trénovat, nejen chůzi, ale jak jste spravně podotkli,, kozi cesticky,, a misto batohu na zádech budu vláčet synka a jeho třikolku a ve zbývajících končetinách držet psy.
Proč by nemohlo 6 slaboučkých feneček jít u nohy na vodítku aniž by táhli? Navíc když budu moci jít tempem dopělého člověka-mámy malých dětí pochopí- tak bude situace ještě jednodušší.
Tímto vyzývám odvážlivce na jeden z prvních ZKUŠEBNÍCH výletu na 16km ,ze Zámostí u Českých Budějovic na Karlův Hradek a zpět, půjdu pomalu ale jistě, klukovi jsou necelé tři roky.
Co se týče výbavy, je mi jasné že povinnou výbavu budu muset mit do posledního puntíku, navíc sebou na pěší vycházky psi nosí v brašně stekaut a kladivo, a zavodní řad hodlám dodržet až fanaticky. Řídím se heslem že moje svoboda končí tam kde začíná svoboda jiných.
Jinak kam se chystám- chtěla bych jít Šumavskou vlčici, máme to nejblíž. Stejně se obávám že zabloudím po 5 km a mé ted již liné kosti jsou zvykle se vozit se psama, nikoli chodit, ale pokud by se našel někdo,kdo by šel se mnou a vydržel moje pomalé tempo budu ráda.