Romane, Romane,
Koukám že se ti opět podařilo zakličkovat a podpis pod vým příspěvkem který neobsahoval jen tvůj podpis a případně odkaz na tvé soukromé stránky, ale kompetní reklamu na akce které nejsou dogtrekking podle pravidel na tomto serveru a tak jsem ho byl nucen smazat, jsi vymyslel zase něco nového:
Roman/holki - podpis pod příspěvkem
Tour de BESKYDY 2009 11dílný seriál treků a běhů se psem/Termínovka: www.tourdebeskydy.estranky.cz
POZOR!!! Názvy těchto akcí nejsou na tomto oficialním fóru věnovanému dogtrekkingu u nás v plném znění a jsou upravované bez názvu Dogtrekking.Přesný název naleznete vždy po kliknutí na stránky akce
Takže když jsi to nemohl mít napsané na čele (v úvodu) tak jsi to napsal na zadek...
K tomu jen dodám to, že tohle je server o dogtrekkingu dle pravidel na něm uvedených a tvé akce odpovídají spíše canicrossu, respektive canicross/marathonu. Proto tedy zde není možné nazývat dogtrekkingem akce které nejsou dle pravidel na těchto stránkách. Přesto je jakási benevolence zde prezentovat i jiné podobné akce, které nejsou doktrekking dle zde uvedených pravidel, pak se zde logicky ovšem nemohou jmenovat dogtrekking. Ovšem ty jsi dokázal tuto možnost dokonale zneužít.
Opět si prokázal v tomto smyslu velkou kreativitu, ale mě už to fakt přestává bavit s tebou bojovat, zkoušel jsem se to tady vysvětlit tobě i ostatním i když jsem nemusel, jelikož mám spoustu jiných z mé strany mnohem účinějších nástrojů jak toho dosáhnout. Ale říkal jsem si, že to snad pochopíš a nebudu nucen je použít. No evidentně jsi to nepochopil a není můj koníček ti to stále vysvětlovat takže bude nutné po zbytečném "tlachání" přejít k praktickým opatřením.
Takže pokud do konce týdne své jednání nepřehodnotíš, přistoupím k opatřením které z mé strany budou mnohem jednodušší ale velmi účinné.
Pokud chceš řešit nazvosloví na tomto serveru - obrať se na pořadatele a neválči se mnou. Já plním to na čem jsem se dohodli.
Takže to ber jako opravdu poslední varování! Od pondělí 2.4.2009, pokud se s omezením na tomto serveru nesmíříš, začnu provádět opatření abych nemusel každý druhý den řešit tvoje pokusy nějak pravidla obcházet.Už jsi mi poskytl dost indicii abych tyto velmi nepříjemná opatření sám sobě morálně obhájil, jelikož z principu se mi jejich použití velmi příčí. Ale už nevidím jinou možnost. Diskuze a vysvětlování nikam nevedlo.
Tomáš Soural - dogtrekking.info
Tento text byl zaslán Romanovi Balážovi i jako soukromá zpráva a e-mail.