Tak tady jsem dlouho nebyla a asi jsem věděla proč. Kdo nemá rád demokracii, vytváří diktaturu. Já bych se z toho prostě neposírala a nechala názvy Romanových akcí, jak je má - vždyť se do MČR necpe, tak o co jde...
Tyhle stránky jsou sice soukromý, ale protože jsou využívaný jako oficiální, je samozřejmě ideální dávat vědět o akcích tady, aby to vidělo co nejvíc lidí.
Takže má vše ten velký a mocný administrátor v hrsti. Prostě si může klást podmínky, což mu zjevně dělá dobře a pořadatelé, kteří taky dostali důležitou funkci, jej v tom rádi podpoří.
Já administrátora Tomáše skoro neznám, některé organizátory akcí od vidění, takže je nesoudím jako lidi. Ale tohle na tom webu je fakt absurdistán. Že to máte zapotřebí. Brrr.
Čekám, kdy parta vyvolených založí Klub dogtrekkingu, který bude mít pravidla o objemu Koránu a bez členství v tomto klubu že nebude možné startovat na akcích. Lidé, bděte! Buďte ostražití, abyste nepochybili, nebo vás z klubu vyhodí!
Některé chovatelské kluby mají uvnitř mezi členy napětí a pak se rozčleňují na paralelní kluby pro stejné plemeno, protože se prostě nedohodnou. A mrzí mě, že zatím největší pakárnu vidím tady na dogtrekových stránkách, na stránkách o životním stylu, který by měl vyzařovat vyrovnanost, toleranci, lásku ke zvířatům a přírodě...
Juliána