Romane,
já ani nikdo jiný ti nezakazuje nic takového pořádat ani si to užívat,
jen a pouze na tomto webu věnovanému dogtrekingu dle pravidel si holt nemůžeš jako dogtreking pojmenovat co tě zrovna napadne.
Co na tom proboha nechápeš?Mimo tento web si dělej a nazývej co chceš a jak chceš. Založ si vlastní fórum a inzeruj si tam co chceš a jak zase ty uznáš za vhodné.
Tohle fórum a stránky vznikají za podpory lidí dogtrekkigu dle pravidel a ti si prostě nepřejí aby se na jejich stránkách nazývalo stejně nebo podobně něco co neodpovídá tomu co si oni stanovili.
To je snad logické ne?
Kup si doménu, zaplať webhosting, věnuj každý měsíc několik hodin údržbě stránek, řeš podporu těm co mají nějaký problém s přístupem, funkčností, sháněj a starej se o informace o akcích, bojuj se spamem, urovnávej slovní bitky mezi příspěvovateli atd... atd...
A výsledkem je tento web s nějakým pravidly aby to také nějak vypadalo a fungovalo. Takže buď se přispůsobíš a jaksi "zadarmo" využiješ této práce v podstatě k inzerci svých akcí, nebo pokud ti něco nevyhovuje a provozovatelém tohoto serveru se taková změna nazamlouvá, udělej si to jinde po svém a máš svatý klid!
A neříkej mi že když si to tady nemůžeš nazvat dogtrekking nebo podobně, že je to zákaz aby jsi něco mohl uspořádat a užít si to, no
možná spíš pak na tvoji akci nepřijde tolik lidí a nebude tak zajímavá pro sponzory... o to tu asi půjde, jelikož jinak mě už nic nenapadá proč je pro tebe tak omezující a ponižující si to zde nemoci pojmenovat jako dogtrekking...
Tak jak píšeš že tvé výsledky snižuje to že si zde nemůžeš pojmenovat své akce jako dogtrekking, tak jiné lidi zase ponižuje to, že tu se zde chlubíš svýma výsledkama jako dogtrekking ale podle úplně jiných podmínek...