Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 info o akcích na tomto serveru

Autor Téma: info o akcích na tomto serveru  (Přečteno 5474 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline tombru

  • Administrator
  • píše i ušima...
  • *****
  • Příspěvků: 597
  • Souhlasu: 105
  • zlý admin :-)
info o akcích na tomto serveru
« kdy: Březen 30, 2009, 10:22:26 »
Není již možné na stránkách dogtrekking.info a k nim patřícímu diskuznímu fóru (zde), inzerovat a upozorňovat na akce které nějakým způsobem používají název dogtrekking ale nejsou pořádány v duchu aktuálních dohodnutých pravidel dogtrekkingu na tomto serveru.

Tímto se upřesňuje pravidlo ze začátku tohoto roku pro omezení jen názvů při prezentaci takovýchto akcí na tomto serveru, které bylo pouze polovičaté z toho důvodu bylo asi i obcházeno a v diskuzích napadáno.

Je tedy zcela již v souladu s tím, že tyto stránky byly vytvořeny a provozují se za účelem podpory akcí nazývaných dogtrekking a podobně dle pravidel na těchto stránkách uvedených. Je tedy zřejmé, že je nemožné aby zde mohlo být inzerováno, nebo upozorňováno na akce shodného, nebo podobného pojmenování ovšem dle zcela jiných pravidel.

Pokud dojde k porušení této podmínky, bude příslušné téma přemístěno do archivu do doby než se tento nesoulad vyřeší. Pokud dojde k opakovanému porušení této podmínky ze strany některého z uživatelů těchto stránek (opakované zakládání příspěvků s nevhodným obsahem) , bude mu postupně zamezováno v možnostech využívání tohoto diskuzního fóra.

O tom co je a není povoleno rozhoduje admistrátor, obvykle po konzultaci s těmi co tyto stránky aktivně podporují.
Těmi jsou v současné době pořadatelé akcí dle pravidel, kteří přispívají na provoz stránek z vybraného startovného na svých akcích.
« Poslední změna: Březen 30, 2009, 10:51:17 od tombru »
tombru