Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 13 Hostů prohlíží toto téma.
..............Morálku na Vás
Hlavně tam proboha nikdo nemluvte sprostě! Můžou tam být děti!
Mimochodem,máte někdo info jak to je s možností bašty v basic campu? Já esli mám s sebou tahat moc jídla?
Citace: Hyena Duben 01, 2009, 21:46:34Mimochodem,máte někdo info jak to je s možností bašty v basic campu? Já esli mám s sebou tahat moc jídla?tak to jsi se zeptala na pravém místě, zrovna před chvílí jsem se kochala jídelním lístek kempu "Kamínka" a zjsitila jsem, že si musím vzít míň peněz nebo je tam všechny prožeru (propapám
Mňam, tak to se těším.... joj to bude po treku luxus, vyvalená v chatce, spousta dobrýho papání .....
Citace: Hyena Duben 01, 2009, 21:54:45Mňam, tak to se těším.... joj to bude po treku luxus, vyvalená v chatce, spousta dobrýho papání .....Vypadají ta jídla pěkně viď?
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.