Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 S.O.S Sportovní hafaní koučka hledá AKUTNĚ svého sportovního parťáka

Autor Téma: S.O.S Sportovní hafaní koučka hledá AKUTNĚ svého sportovního parťáka  (Přečteno 4798 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline hanzova

  • píše jako datel :-)
  • *
  • Příspěvků: 3
  • Souhlasu: 0
Ciao lidičky, jsem skoro dvouletá roztomilá fenka, přitahuji pozornost :-D, exceluji ve vytrvalosti, nadšeností pro všechny sporty, přátelskostí a radostí ze života. Někde ve mě je kus chrtího srdce, jsem učenlivá, mám ráda lidi, vycházím s většinou psů a vážně hodně akutně (do konce října) potřebuji nový domov. Je se mnou sranda, miluji pohyb, jsem lovec a nenasyta, trochu zbrklá.
Moc moc Vás prosím, sdílejte, ptejte se, potřebuji někoho, kdo by zahořel sympatiemi a kouskem místa u sebe a to nejen v srdci. Panička je marod a jsou pro ní procházky a aktivity se mnou fakt záhul a tak se trápíme obě.
Moc děkuji, Vaše Apolenka

Apolenka-kříženec, stáří 2 roky-již jako štěně neměla lehký osud, někdo ji vyhodil...naštěstí ji našla má kamarádka, která se jí ujala...bohužel nyní vážně onemocněla a nemůže dát fence potřebný pohyb, ...Prosíme o pomoc...Fenka se nachází v Ostravě.
Díky Jana
« Poslední změna: Září 22, 2015, 21:35:57 od hanzova »

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek
Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva: