Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Placení startovného

Autor Téma: Placení startovného  (Přečteno 30082 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline vašek

  • píše jako datel :-)
  • *
  • Příspěvků: 48
  • Souhlasu: 0
Placení startovného
« Odpověď #15 kdy: Říjen 16, 2008, 17:37:47 »
přesně tak to muselo dopadnout O0 Člověk chvíli netleská a nepřidá se k "většině"  :-X a hned se do něj začnou navážet tím, že z jeho příspěvků vyzdvihnou jen to co se jim hodí a co nejrychleji ho vyštípat.
Romane, Michale, ..., přijmete mě do klubu zavržených  :'(
Ztráta času přispívat do některých diskuzí. Takže tady končím.
PS: Peníze jsou opravdu to poslední co řeším. Nelíbí se mi pouze : hodný důvěřivý pořadatel vs záludný nezodpovědný účastník. Zatím každá diskuze, kterou jsem sledoval, kde měl někdo připomínky k organizování, apod., byl smeten. Když se opravdu zamyslíš Dášo nad tím co píšu, tak nekritizuju, pouze dávám náměty. Opravdu jste mi to vysvětlili, jste borci  :-[

Offline ježura

  • SPD
  • zasloužilý psavec :-)
  • ******
  • Příspěvků: 3634
  • Souhlasu: 140
Placení startovného
« Odpověď #16 kdy: Říjen 16, 2008, 18:04:29 »
Tak pro urážlivé po lopatce ještě jednou:
Pořádání DT stojí peníze...peníze dostane pořadatel od závodníků...většinu těch peněz potřebuje předem.
Je několik způsobů jak peníze předem zaplatit: účet, složenka, osobní předání na některé předchozí akci (případně poslání po někom)
Varianta "účet" připadá v úvahu pouze v případě že pořadatel účet založený má a na účtu nevadí, že se s prostředky pořadatele bude míchat startovné. (např. pokud používá účet i k podnikání, tak by ho za to účetní příp. finanční úřad příliš nepochválili))
Takže pokud není účet k dispozici (na jednu akci si ho nikdo zakládat opravdu nebude) tak holt musí závodníci na poštu.
Je ti na tom něco nesrozumitelného?

Mimochodem např. na Oderák byla vždy možnost platit na účet. Platbu převodem z účtu využilo cca 40% účastníků, cca 10% platilo složenkou na účet, zbytek poslal peníze klasicky složenkou na jméno, několik lidí platilo na místě.
Zřejmě to každému vyhovuje jinak, ne každý má účet v bance, ne každý má internetové bankovnictví a asi to mají lidé blíž na poštu než na přepážku v bance.

Takže zkus vymyslet jiný zlepšovák (tenhle tady opravdu už byl několikrát) a neurážej se hned, že nebude okamžitě a s nadšením jednomyslně přijat ;)





Offline Gwen a Dinulka

  • SPD
  • zasloužilý psavec :-)
  • ******
  • Příspěvků: 1655
  • Souhlasu: 123
Placení startovného
« Odpověď #17 kdy: Říjen 16, 2008, 18:07:34 »
Vašku, nechápu, co neustále chceš vysvětlovat. Vše podstatné tu již bylo několikrát řečeno a dnes znovu, protože tobě je líno si staré odpovědi na toto téma v diskusi vyhledat. Platba předem je proto, že pořadatel potřebuje nějaké peníze i dopředu a nikdo, kdo má aspoň špetku zdravého rozumu, po něm nemůže chtít, aby trek sponzoroval ze své kapsy. (Že to tak mnohdy dopade, je jiná, smutná věc) Už tu také kdysi bylo řečeno, že startovým si platíš PRÁVO STARTOVAT NA DANÉM ZÁVODĚ A NIC VÍC! To, že pořadatel zbylé peníze nestrčí do kapsy, ale nakoupí za ně ceny pro účastníky, je opravdu jen jeho dobrá vůle. Z toho je jasné, že startovné "nižší o tričko" je totální hovadina.

A jen tak pro zajímavost, letos se aspoň jednoho dogtrekkingu zúčastnilo něco přes 200 lidí a žádný z nich nemá se zavedeným systémem  placení (který mimochodem funguje , pokud dobře počítám, již 7. sezónu a zatím ho všichni ve zdraví přežili  >:D) problém. Takže chyba zjevně není v systému, ale v hlavě jednoho účastníka.

Hodný holky se dostanou do nebe, potvory se dostanou všude.
Dum Spiro, Spero
http://gwenfoto.blogspot.cz/

Offline tombru

  • Administrator
  • píše i ušima...
  • *****
  • Příspěvků: 597
  • Souhlasu: 105
  • zlý admin :-)
Placení startovného
« Odpověď #18 kdy: Říjen 16, 2008, 21:28:05 »
Jen trochu cesta časem...

Dřív se platilo startovné většinou na místě při prezenci. Pořadatel použil nějaké ty svoje úspory na cestování, trasování, telefonování, korenspondenci, nákup nějakých pamětních předmětů atd...

Jenže časem se začal projevovat jeden problém, hlásilo se čím dál tím víc účastníků, což by bylo jen dobře, jenže čím dál tím víc účastníků se také bez jakékoli omluvy vůbec nedostavilo a začalo se stávat, že akce skončila hrubě v mínusu, protože na akci dimenzovanou na 100 přihlášených přijela sotva polovina. Předtištěné diplomy a různé jiné věci se na půdách válejí dodnes.

Tak se začalo apelovat na účastníky aby byli svědomitější a alespoň se včas odhlásili. To se bohužel minulo účinkem asituace se další rok opakovala.

Neúnosnou situaci začali někteří pořadatelé řešit vybíráním startovného předem, situace se mírně zlepšila, ale né moc, protože spousta lidí hřešila na to, že to nakonec stejně zaplatí na místě a pořadatele "ukecá". No nakonec se to vrátilo skoro do stejných kolejí a v podstatě spousta těch zodpovědnějších jistila svou včasnou platbu ty co na to hřešili.

A tak se před letošní sezónou pořadatelé dohodli, že budou společně trvat na vybírání startovného předem a kdo nezaplatí do termínu, bude platit výrazný příplatek, nebo bude vyřazen ze senamu přihlášených.

Nicméně stále se nakonec nedostaví přibližně 15-20 procent přihlášených a znich se drtivá většina vůbec neozve. Jestli se podařilo posledním optřením ztráty zmírnit se teprve uvidí. Ale je docela možné, že ještě možná dojde k posunu úzávěrek přihlášek tak aby měl pořadatel dost času vyselektovat ty co asi vůbec nepřijedou a lépe tomu pak organizaci přispůsobit.

Tohle se řeší už v průběhu 4 let a za to, jak to teď  nakonec funguje si mohou opravdu účastníci sami, bohužel...

Nezapomínejme, že v současné době je pořádání dogtreků výhradně na dobrovolnících a jejich finančních a technických možnostech a nejde o nějaké akce sponzorované jako fotbal a podobně, to je o úplně někde jinde.

Jak už jsem určitě několikrát psal, když čtu některé ty argumenty jak je zatěžko někomu zajít na poštu, versus ty několikaměsíční přípravy ze strany pořadatele, je mi z toho fakt smutno.
Teď už by na tohle chyběla ta reakce typu, tak ať to nepořádá, když mu to dělá takové problémy a odbověď by byla tak ať ten dotyčný nejezdí když mu dělá problémy si během půl roku alespoň jednou skočit na poštu...

Pravda, mohli jste za ušetřené peníze za poplatek třeba ujet o 15km víc autem, dát si dvě piva, koupit pejsanovi 0,5kg nějakých lepších granulí atd... 

Na závěr citace ze zápisu schůzky pořadatelů po sezóně 2007:
(plné znění zde: http://www.dogtrekking.info/pripominky_tvdt_2007_2008.htm
a zápis z roku 2006 kde se užto také řešilo je zde http://www.dogtrekking.info/pripominky_tvdt_2006_2007.htm  )

7.      Přihlašování na akce a startovné – jelikož se přes všechny apely na účastníky nelepší odpovědnost při přihlašování na akce a placení startovného, což působí pořadatelům finanční ztráty a komplikace při přípravách, bylo dohodnuto, že všechny oficiální akce budou k přihlašování a placení startovného postupovat takto:

·        za přihlášeného účastníka bude považován ten, kdo se přihlásí a zaplatí startovné do data uzávěrky konkrétní akce!

·        při zaplacení po termínu uzávěrky bude postupováno stejně jako v případě přihlášení po termínu uzávěrky

·        výši startovného a jeho navýšení při přihlášení po uzávěrce si každý pořadatel určí sám

·        v případě zahraničních účastníků lze provést výjimku a umožnit zaplacení až na místě

·        způsob zaplacení startovného je plně v kompetenci pořadatele dle jeho uvážení a možností (složenka, převod na účet)


asi toto téma rozdělím a přemístím tam kam patří, tedy do sekce pravidla dogtrekkingu.   
tombru

Offline burak

  • dvojprsťák
  • **
  • Příspěvků: 74
  • Souhlasu: 1
Re: Placení startovného
« Odpověď #19 kdy: Říjen 16, 2008, 22:10:54 »
Sice nejsem Vašek a placení startovného mi problém nedělá, ale poznámka ".. je jasné, že startovné "nižší o tričko" je totální hovadina.." reaguje na můj příspěvek, takže bych s dovolením dovysvětlil.  Tričko mívá výrazně vyšší hodnotu než rozdíl startovného, takže je to motivace pro přihlašování včas. Pod pojmem "tričko" se mohou skrývat i další suvenýry, na dogtrekkingu známé jako "ceny předávané při vyhlášení". Někdy bývá další sleva za přihlášení brzo (třeba i několik měsíců předem). Přihlášením se při tom rozumí zaplacení startovného způsobem, který určí pořadatel. Trička se předávají při prezentaci. Ceny při vyhlášení dostávají jen vítězové. Pořadatel pak v den uzávěrky přesně ví, kolik bude potřebovat triček (tolik, kolik lidí zaplatilo) a cen (počet kategorií krát tři) a má na ně peníze. Pokud se někdo omluví a má zaplaceno, pak se buď vrací část startovného, nebo se startovné převádí na následující rok. Závodníci, kteří se přihlašují a platí na místě pak nemají nárok na nic, než na absolvování závodu. Případně mohou koupit trička, co zbyla po omluvených. Tím se získají peníze na vracení startovného.
Gwen, proč je to totální hovadina?
Ještě jednou se omlouvám za příspěvek mimo téma.
...
Tak a než jsem to sesmolil, tak to Tombru přesunul, a už to není mimo téma. Navíc podle toho, co píše, se praxe v DT se posouvá k tomu, co je běžné v jiných sportech. Takže myslím, že nejsme ve při.

Offline Gwen a Dinulka

  • SPD
  • zasloužilý psavec :-)
  • ******
  • Příspěvků: 1655
  • Souhlasu: 123
Re: Placení startovného
« Odpověď #20 kdy: Říjen 16, 2008, 22:20:56 »
Buráku, myslela jsem to hlavně tak, že zaplacením startovného si účastník ony "suvenýry" nekupuje. Prostě částka startovného se nedělí na část "za závod" a část "za upomínkové předměty". Proto mi přijde jako hovadina chtít startovné o nějakou cenu "suvenýrů" snižovat. (Celkem nedávno se tu totiž řešil problém, kdy si účastník cenu neoprávněně nárokoval) Tož tak, snad to není moc zmatené.  :)
Hodný holky se dostanou do nebe, potvory se dostanou všude.
Dum Spiro, Spero
http://gwenfoto.blogspot.cz/

Offline ježura

  • SPD
  • zasloužilý psavec :-)
  • ******
  • Příspěvků: 3634
  • Souhlasu: 140
Re: Placení startovného
« Odpověď #21 kdy: Říjen 17, 2008, 07:08:52 »
Myslím že je jedno, jestli se taštičky se vzorky granulí, trička apod dávají při prezentaci nebo při vyhlášení. Na DT se to většinou dává při vyhlášení z toho důvodu, že sponzor vyžaduje foto a video že dárky byly předány...takže by tam měl být "otaštičkovaný" špalír účastníků, vítězové s pytlem na bedně a za tím plachta s logem sponzora.
K těm tričkům, původně (v pravěku DT, kdy ujít 100 km bylo považováno za hrdinství a chodilo pár lidí) byla myšlenka taková, že tričko, nášivku apod mohl získat pouze ten, kdo závod dokončil, takže bylo určitou výsadou takovou věc nosit. S tím jak se z DT stal masovější sport, tak se tohle nějak vytratilo a na mikině má nášivky "osamvlka" i ten kdo na startu v životě nestál.  ;D



Offline tombru

  • Administrator
  • píše i ušima...
  • *****
  • Příspěvků: 597
  • Souhlasu: 105
  • zlý admin :-)
Re: Placení startovného
« Odpověď #22 kdy: Říjen 17, 2008, 09:47:50 »
přesně tak to muselo dopadnout O0 Člověk chvíli netleská a nepřidá se k "většině"  :-X a hned se do něj začnou navážet tím, že z jeho příspěvků vyzdvihnou jen to co se jim hodí a co nejrychleji ho vyštípat.
Romane, Michale, ..., přijmete mě do klubu zavržených  :'(
Ztráta času přispívat do některých diskuzí. Takže tady končím.

Hmm další "mučedník". Nikdo nikoho nikam nezavrhoval ani nevyštípal, mě to jen připadá, že někdo komu se nepodaří prosadit svoje názory a nedokáže s tím smířit, se prohlásí za nějakého ublíženého, zavrženého atd...

Myslím že téměř ke všem návrhum vždy proběhla nějaká diskuze i s poměrně širokým vysvětlováním proč je to tak jak to je, a to jak zde, tak mezi pořadateli což dokazují třeba i zápisy.

Každý samozřejmě vyzdvihuje co se mu zdá lepší, jde jen o to jestli se mu to podaří prosadit, tedy přesvedčit ostatní.

Pod pojmem smetení ze stolu si teda já osobně představuji situaci, kdy se podaný námět vůbec neprojedná a rovnou se označí za "nesmysl" což se tuším nikdy nestalo.

Dovolil bych si navrhnout změnu názvu "klubu zavržených" na "klub těch co se jim nepodařilo prosadit svoje názory a nedokáží se s tím smířit"
tombru

Offline Roman/ HOLKI

  • 1
  • zasloužilý psavec :-)
  • *
  • Příspěvků: 1198
  • Souhlasu: 1
  • Baláž EXTREME TEAM Ostrava Markíza Marika/HOLKI
Re: Placení startovného
« Odpověď #23 kdy: Říjen 17, 2008, 12:26:27 »
Vašku:Tvé příspěvky taky sleduji sice Tě asi neznám,ale opravdu nemá cenu některé věci řešit na foru.Máš snahu něco třeba měnit vylepšovat,ale už i ja jsem zjístil že tady cesta nevede.

Mě pořadatelé nevyštipály ,ikdyž to tak asi po mých bývalých diskuzí vypadalo a už pár lidí mě na mých dvou letošních LONGECH ,kterých jsem se zúčastnil se ptalo jestli jsem nezanevřel na tyto akce a Miloš Slaměník mě žádal jen abych tedy nezanevřel kvůli některým lidem.
Ja letos opravdu preferuji jiné závody a jenom pro mne nebyl slučitelný program tolika 100 km závodu a vyhrávat za 12-13 hod. a šetřit se to už jsem psal že mě nebaví.Ja jsem si zaběhl Fryšták a Stezku a LONG má prostě své  kouzlo a je to vždy výzva to zvládnout.

Také letos trénuji svou svěřenkyni,která už je schopná suveréně vyhrávat LONGY v časech okolo 9-10 hod.(což už naznačila na Fryštáku a Stezce a hlavně na Tour de BESKYDY v poslední maratonské etapě) a tedy se mnou což byl vždy muj sen a čekal jsem na to snad celý život najít tak schopnou sportovkyni.

Je tady spousta věci co lze řešit v dogtrekkingových pravidlech ,ale chce to opravdu zdravý rozum a klid a hlavně trpělivost.

Je tady opravdu spousta lidí různeho zaměření a je třeba brát ohled na všechny což někdy bývá ten kámen úrazu.

My jsme to vyřešili seriálem MID závodu kde realizujeme vše co chceme a vytvořili jsme hodně dobrou partu a vše funguje až na skoro úrovní rodiného zázemí.Jsou to skvělí lidé,kteří ví do čeho jdou na těchto akcích a nejsou to jen běžci,ale i normální trekaři,kteří zas tolik závodit nemusí.

My máme velký zájem spolupracovat s ostatnímy pořadateli a hlavně vylepšovat vše co jde na MIDECH okolo 40 km a také chystáme nový seriál 2009 tratí okolo 20-25 km jako samostatnou disciplínu.O čem to bude naznačí už te´d od listopadu zimní seriál výstupy u běhů se psem na tratích 8-15 km.

No a taky to jde vše cestou vytvořit novou disciplínu-název a také asociací.Ale to je jen krajní řešení a momentalně zbytečné a na škodu všem co chtěji chodit nebo běhat se svým miláčky.
Takhle i někdy vznikají nové sporty když někdo není tak úplně spokojený s tím určitým děním v nějakém sportu.Tak s tím prostě něco udělá pokud vidí že víc lidí to taky chce a je o to zájem což je případ MIDŮ.
Myslím že ale v případě dělení dogtrekkingu na delší či kratší je jen otázka dohody pořadatelů a lidé si už samí vyberou na co mají chuť.
Jenom se prostě nesmí lidem uzavřít cesta k dogtrekkingu a podobným aktivitám že buď budeš chodit LONG nebo turistickou a jinak nic.Těch odnoží takto může vzniknout spousta.Už i Michal Chovanec říkal že by pořádal akce na 20 km tratích takové nějaké canicross-long.
V atletice se také běhá spousta disciplín na různé vzdálenosti a všechny si našli své příznivce.Tak podobně je třeba přistupovat k dogtrekkingu.Je jedno jestli se to bude jmenovat LONG MID či vycházka jde především přece o ten druh aktivity co někdo chce dělat.







Česká asociace Horských běhů a Dogtrekkingů  ČAHBAD.Oficialní stránky-termínovka závodů: www.tourdebeskydy.estranky.cz .Diskuze-chat: http://www.tourdebeskydy.estranky.cz/stranka/diskuze

Fra Mauro - Zuza

  • Host
Re: Placení startovného
« Odpověď #24 kdy: Říjen 17, 2008, 12:55:02 »
Zase nepřihlášená :-) Omlouvám se, ale k věci:  Gwen uhodila hřebíček na hlavičku - startovné nerovná se cena odměn. Náklady jsou i jiné, jejich výše je každý rok odlišná a závisí to na všem možném, od zvolené trasy (a její dostupnosti po silnici) po vstřícnost či nevstřícnost úřadů a majitelů pozemků (někdy vyřídíte po telefonu, někdy tam třikrát jedete a občas to stojí i nějakou pozornost - nebýt hodné nejmenované úřednice, která se mnou telefonovala, faxovala a vůbec řešila dva dny až do večera polomovou situaci kolem Andělské hory, ačkoliv mohla jít ve tři domů... )
Zkrátka rozhodla jsem se letos změnit model startovného a ráda bych slyšela Vaše názory, než to skutečně udělám. Je to trochu podobné tomu, co psal Burák, ale není to úplně stejné - z organizačních důvodů nemůžu připustit volné přihlašování na místě. Vždycky musím předem alespoň rámcově vědět, kolik nás bude (povolení, provozovatel kempu apod.). Vzhledem k tomu, že se jedná o první trek sezóny,  je obvykle plno, takže limity stavu jsou u nás položkou nikoliv formální a nenaplněnou, ale pečlivě sledovanou. V minulých letech jsem už musela pár opozdilců s lítostí odmítnout, protože nás prostě bylo hodně moc.
Platba se rozdělí na dvě části: skutečné startovné a "tričkovné". Za skutečné startovné se vybavuje celá organizace dogtrekkingu a spadají tam pouze  medaile a diplomy, když zbude, tak třeba drobnost psíčkům do tlamičky. Tričkovné je za tričko či podobný prezent, který bude upřesněn už v propozicích.
Včas přihlášení závodníci mohou zaslat buď pouze startovné a pak mají pouze právo startu, nebo startovné plus stanovenou cenu trička - a pak dostanou i to triko. Nadále budeme trvat na platbě předem nejen proto, že to nechci profinancovat z vlastní kapsy, ale také proto, že je pro nás (jak bylo uvedeno výše) důležitý počet účastníků, občas musím i nějaké odmítat, a zaplacené startovné je motivace pro skutečnou účast.
Výjimky z placení startovného předem budou jen pro zahraniční účastníky.
Placení po uzávěrce nepřipouštím, byť by to bylo o něco dražší, protože to jde proti smyslu placení předem z důvodu upřesnění počtu účastníků.
Platit půjde pouze složenkou nebo osobně. Složenkou může zaplatit více účastníků najednou a stačí do zprávy pro příjemce napsat všechna jména, za koho je placeno.
Na účet platby nepřijímám, jelikož nejsem zvědavá, jak mi to finanční úřad dodaní. (pro finanční experty - vedle podnikatelského účtu mám sice i soukromý, na který finančák jako že nemůže - ale zase jako právník vím, že na něj může a když se mu zachce, tak musím prokazovat původ všech plateb - a to si mile ráda ušetřím, byť by to nakonec prokázat šlo. Jelikož pravidelně zastupuju své klienty před finančákem, který mě sám kontroluje, mám to u nich už takhle "dobrý" :-) - třeba by mohli mít dojem, že když už to pořádám tolik let, tak jde o nedovolené podnikání :-)
Tolik tedy k "novému" systému plateb na Krušnohorském dogtrekkingu pro rok 2009 - ráda si přečtu Vaše názory.

Offline ježura

  • SPD
  • zasloužilý psavec :-)
  • ******
  • Příspěvků: 3634
  • Souhlasu: 140
Re: Placení startovného
« Odpověď #25 kdy: Říjen 17, 2008, 13:10:50 »
Já myslím, že je to dobrý nápad, jak zamezit tomu, aby se ti doma hromadily trička, ručníčky apod s logem a ročníkem konkrétního závodu.  Prostě ho dostane jenom ten, kdo si ho předem předplatí.
To že budeme vyžadovat platby striktně předem se dohodlo už loni na schůzi. Jestli po uzávěrce budeš přijímat závodníky za zvýšené startovné a nebo už vůbec je na tvém rozhodnutí jako na pořadateli konkrétní akce. (tradičně jako první závod mívají Krušky nabito, pořadatel uprostřed sezóny kdy je třeba víc závodů po sobě zase raději přijme i nějakého toho opozdice, aby na DT nedoplácel ze svého)


Offline Petrs01

  • zasloužilý psavec :-)
  • ******
  • Příspěvků: 1187
  • Souhlasu: 22
Re: Placení startovného
« Odpověď #26 kdy: Říjen 17, 2008, 13:18:31 »
no, fakt je ten že kdo na treky jezdí pravidelně, má triček plno, takže já osobně tuto možnost vítám... otázkou je jak se to osvědčí vám jako pořadatelům...

Offline Anďa a Ben

  • píše jako datel :-)
  • *
  • Příspěvků: 39
  • Souhlasu: 0
Re: Placení startovného
« Odpověď #27 kdy: Říjen 17, 2008, 15:17:13 »
Ahoj,
docela sleduju vaši debatu a nějak nechápu co se děje. Vždy když skončí sezona tak se rozproudí debata, co a jak zlepšit. Souhlasím, že dogtrekking jako takový potřebuje inovaci, řešení jak placení startovnéto, tak i hodnocení celého MČR. Návrh, že by se mělo platit startovné a pak, kdo chce navrch tričko je rozumné a jsem pro tento návrh.

Někomu nejde o tričko, ale to zúčastnit se, překonat sebe sama a také setkat se se skupinkou lidí ,pokecat prostě o všem. Tohle je pro mě dogtrekking. Je mi jedno jestli budu muset platit předem, hlavní jsou ti lidi a taky psi bez kterých by tento sport ani neexistoval. Na tyto treky chodím přes tři roky, ráda se setkám s různými lidmi. Když dojdu, tak v cíli chodím jak nějaký invalida a zaříkám se, že už to stačilo, ale v neděli odpo si už říkám, že to bylo fajn a kdy vyrazím na další. Je to takové moje odreagování a taky proč si to nepřiznat i závislost ;D ;D.


Offline ježura

  • SPD
  • zasloužilý psavec :-)
  • ******
  • Příspěvků: 3634
  • Souhlasu: 140
Re: Placení startovného
« Odpověď #28 kdy: Říjen 17, 2008, 15:26:02 »
Citace
Vždy když skončí sezona tak se rozproudí debata, co a jak zlepšit. Souhlasím, že dogtrekking jako takový potřebuje inovaci, řešení jak placení startovnéto, tak i hodnocení celého MČR.

To je trošku obecné, je potřeba napsat jakou inovaci, vymyslet konkrétní řešení a nejlépe napsat jak se na realizaci  inovace hodlá navrhovatel podílet (prací vlastních rukou a hlavy)

Offline Gwen a Dinulka

  • SPD
  • zasloužilý psavec :-)
  • ******
  • Příspěvků: 1655
  • Souhlasu: 123
Re: Placení startovného
« Odpověď #29 kdy: Říjen 17, 2008, 16:16:03 »
Pro Zuzku: je to samozřejmě taky možnost a určitě ne od věci, ale z mého čistě osobního pohledu to pro mě v pocitové rovině udělá z dárku "za odměnu" koupený suvenýr, což tak nějak není to pravé ořechové. Ačkoli bych si stejně daný předmět s největší pravděpodobností koupila, protože ty věci, které připomínají konkrétní akci, mám ze všech "odměn" nejraději.  :)
Hodný holky se dostanou do nebe, potvory se dostanou všude.
Dum Spiro, Spero
http://gwenfoto.blogspot.cz/

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek
Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva: