Ahojky dogtrekaři, tak se zde opět hlásím k diskuzi, ale nejdřívě si trochu vytáhnu tričko a budu se vytahovat, protože jsme se s mým psem Artušem z Husovy tvrze stali Více Mistry světa FO v IPO3
Holky neblázněte, přece se zde nebudete dohadovat.
Petro, nezlob se na můj názor,ale nesouhlasím s tebou.
Pro mne jsou víkendy věnované jakékoliv kynologické akci svátkem(ikdyž dost častým
) a proto nejsem typ člověka rychle doběhnout a být co nejdříve doma( ostatně nemám na to ani fyzičku a ani konstituci těla
).
Aby jsem mohla prát, na to mám celý týden. Ono když dáš prát pračku tak zase tolik času nepotřebuješ. A co se týče Prahy. Jako dogtrekařku tě práce s mapou zajisté baví a ze všech stran se dá Praze vyhnout.
Já osobně jsem začala chodit treky, protože jsem romantická dušička. Miluji přírodu a dost často se kochám, takže jít trek na dva bivaky je můj sen a je mi jedno, jestli se někdo přede mnou honil či ne. Ostatně toto jsem myslela že je dogtrekking, jít si přírodou, užívat si jí s kamarády a svými psy.
Jestliže opravdu hodně spěcháš, můžeš jet dřív s tím, že ti pořadatelé ceny někde předají. Myslím si, že i velká většina závodících ráda ráno pokecá s jinými rychlíky než dorazí ti šneci
, probere trasu, život atd... a ještě těm ploužícím zatleskají.
Dogtrekking by měl být brán i nadále jako sraz kamarádů než štvaní se za časem, je to můj názor, který se určitě nebude líbit "rychlíkům" a jestli můžu poprosit nerozebírejme toto téma. Každý ať si chodí, či běhá jak chce, nikdo nijak neomezuje ty rychlé, tak proč omezovat kochače, unavence, lemry..... Já jsem pro časový limit 50 km a pro délku tratě max 100km.
Co se týče plateb za startovné, jako pořadatelka jsem pro placení startovného pouze na složenku, či má-li někdo možnost účtu, nebo osobního placení na předchozí akci. Jestliže bude Ota Pavel2, tak platby na místě budou jen vyjímečně a hlavně pro zahraniční účastníky. Ze slibů, že "určitě přijedu" jsem se vyléčila.
Rozdělení startovné versus tričkovné by byl to dobrý nápad, ale myslím si, že by zase zase někde nějaký ublížený ozval , takže jsem proti a co znám trekaře, jsou rádi za tričko i kdyby jich měli plné skříně (kromě Petry) , ostatně vždy nemusí být tričko, reklamních předmětů je hafo. Ještě mě k tomuto rozhodnutí žene fakt, že s organizováním treku je takové práce, že se ještě nemíním trápit rozdělováním startujících s tričkem a bez.