Kláro opravdu nechápu proč se rozčiluješ a co jsem napsala špatně? Právě proto je na web stránkách "Beauceron v nouzi" tato rubrika, aby pomáhala beauceronům a jejich křížencům najít nové pány, proto ji doplňujeme společně s Marcelkou součkovou a plno zvířat už našla nové páníčky . A že jsem napsala kříženec? A co jsem měla napsat?BEAUCERON? , tak to po mně nechtěj, to i laik pozná že s bosíkem to nemá nic společného. Paspárky je velmi dominatní rys a proto tvá fenka nemusí být ani dcerou beaucerona.Já proti tvé fence vůbec nic nemám, ale chápej mě, snažím se pomoci, aby se takováto zvířata nemnožila.Tvá fenka našla skvělou paničku,sourozenci a všichni příbuzný kterých je na tomto statku spoustu bohužel ne.Ty tomu "chovateli" můžeš děkovat, ale můžou mu poděkovat ta zbylá štěňata a odchovy? Jen se bojím jedné věci, aby je nezačali myslivci jednoho dne střílet.
.Já nemám nic proti křížencům, oni za to nemohou ,ale podívej se na útulky, kolik je tam papíráků a kolik bez PP nebo kříženců. Zkus se na d tím zamyslet. Nechápu tvojí poznámku "není to vina rasy" jasně že je to v nás lidech.Proto každý kdo figuruje ve svých kynologických klubech by měl dělat osvětu proti křížení a dělání bezpapíráků. A já jsem figura ve svém klubu a miluji své plemeno ,proto ho taky chovám a snažím se, aby bylo co nejméně psů bez svých pánů. Myslíš že mě to baví, že nemám co na práci?
A končíme, dál diskutujte o výletech v okolí Plzně, přeji mnoho našlapaných společných kilometrů. Mimochodem, kdyby jste někdo měl chuť vyrazit za krásami Posázaví ve Výletníku máme uvedenou akci, kterou pořádáme začátkem března. O HU bude postaráno