Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Vzkaz

Autor Téma: Vzkaz  (Přečteno 14883 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline tombru

  • Administrator
  • píše i ušima...
  • *****
  • Příspěvků: 597
  • Souhlasu: 105
  • zlý admin :-)
Re: Vzkaz
« Odpověď #15 kdy: Říjen 14, 2008, 21:44:07 »

Chtěl bych všechny přítomné upozornit, že už tohle začíná překračovat hranice demokracie, jestli se tomuhle vůbec tak dá říkat...

Pokud si potřebujete někde vylít svoje antipatie k druhým máte k tomu několik příležitostí ročně to provést osobně, nebo mejlem nebo jinak. Tato diskuze není určena k osobním anonymním výlevům.

Říkejte si tomu klidně cenzůra, ale pokud bude pokračovat dále takovéto plácání, budu muset opět nepopulárně zakročit a myslete si o tom co chcete.



Co se týče Michala Nádvorníka, dá se říct že se jedná bezpochyby o zvláštního člověka. Jistě, člověk může provést různé chyby, pak ovšem záleží jak se poté k tomu postaví. Jenže Michal má nejen "smůlu" na tyto situace, ale posléze je řeší velmi prazvláštním způsobem, který bohužel může vyznít tak že to třeba dělá schválně. Sám jsem byl několika takových situací osobně svědkem a přiznám se, že dodnes jsem z toho na rozpacích co si o tom mám myslet.

Fakt je ten, že tato situace je výsledkem několikaletých různých exscesů které Michal způsoboval a to co se stalo na této poslední akci byla už asi poslední kapka.

Když už se to tu načalo, přispěji pár fakty k této konkrétní kauze - co jsem viděl na vlastní oči:
Ve dvou evidenčních knihách, jedné pro nápoje a druhé pro jídlo zůstaly nezaplacené položky.
Systém je takový, že každý má v knize vlastní celou stránku se svým jménem kam se zapisuje konzumace.
Pokud požádá strávník o zaplacení účtu, vezme si vedoucí knihu na jídlo, spočítá útratu a zároveň ji při počítání škrtá (jak bývá v hospodách zvykem) to samé pak provede s knihou nápojů a v ní provede celkový součet.
Viděl jsem obě knihy a ani v jedné nebylo provedeno na Michalových stránkách žádné škrtání při sčítání, žádné součty nic, jen záznamy o spotřebě.
Všech ostatních 80-90 listů  bylo vyřízeno bezproblémů. Z toho je poměrně jasné, že těžko může dojít k nějakému omylu "neodškrtnutí" celkového zaplacení.

Takže první co se nabízí za vysvětlení je, že prostě zapoměl když si chytl nějaký odvoz na nádraží. Ovšem když mu Faboš volal, tvrdil že všechno zaplatil... Ovšem komu jak a co si nějak nemohl vzpomenout.

Co si o tom myslet, je to úmyslné jednání, nebo jakési prapodivné chování??!!

Bohužel podobný scénář se opakuje už několik let v různých obměnách, pravda většinou to nebylo tak vážné jako nezaplatit útratu v hospodě.

Sám jsem měl několik možností s Michalem mluvit a přiznám se, že opravdu nedokáži říct jestli je to nějaké úmyslné jednání, nebo nějaká složitost jeho osobnosti, nebo nějaké neuvěřitelná náhoda.



Každopádně se má možnost se zde pokud bude chtít vyjádřit a uvést svoji verzi.

Ovšem nebudu tolerovat výlevy třetích stran, skoro bych to přirovnal k přikusovačům když se psi rvou, a ostatní si také chtějí při té příležitosti kousnout...
 
     
 
tombru

M.N.

  • Host
Re: Vzkaz
« Odpověď #16 kdy: Říjen 15, 2008, 15:52:41 »
no tak myslim že je teda čas se k tomu vyjádřit. Myslím že je to jasné, ale přesto: není pravda, že jsem to udělal schválně a že si myslím, že mi všechno projde. Pravda je, že jsem byl skutečně přesvědčen, že je vše OK, tak jsem odjel. Co jiného jste čekali? Skutečně myslíte, že jsem tak blbej, že bych si myslel, že mi nějaké nezaplacení projde?? Asi bych si dal dohromady, že v chatě mají telefon na pořadatele, že pořadatel má telefon na mě atd? Na rozdíl od některých si nemyslím, že bych byl nějaký prominent nebo něco tak. Ale dobře. Na Kristýnu jsem volal hned, jak jsem objevil článek od Faboše a Fabošovi tu stovku nebo kolik to bylo pošlu. Nějak jsem nepochopil narážky Lenky typu co je moc, to je moc atd., letos jsem byl na DT, mimo Orlické hory, všehovšudy třikrát, včetně Lenčiných Oder, a pokud vím, nikdo si na mě veřejně nestěžoval (opravte mě, pokud se mýlím). Co bylo předtím, už si nepamatuji, ani něčí stížnosti na mě z doby nejdříve tak září 2007. Jinak pro mě samozřejmě není problém se DT akcí neúčastnit a myslím, že to tak bude lepší pro všechny. A příště poprosím i o větší upřímnost ze strany pořadatelů (zejména Oder - ty narážky jsem fakt nějak nepochopil). Tomášovi samozřejmě díky a omlouvám se za vzniklé potíže, porucha není na vašem přijímači. M.N.

Fra Mauro - Zuza

  • Host
Re: Vzkaz
« Odpověď #17 kdy: Říjen 15, 2008, 16:21:29 »
Omlouvám se, ale nestíhám se přihlašovat a na diskusi se podívám jen občas. Ale k tomuto musím něco napsat, jelikož Faboš se mnou konzultoval, zda má svůj příspěvek uveřejnit. Mluvili jsme o tom dlouho a obraceli to ze všech stran a nakonec jsme si řekli, že ano. Takže jsem vlastně trochu "spoluviníkem" této diskuse a cítím se povinována k tomu něco dodat.
Jako pořadatel dogtrekkingu (Krušnohorský) musím říct, že s Michalem jsou problémy skoro vždycky. Počínaje tím, že obvykle není schopen řádně poslat přihlášku a přihlašuje se "náhradními" způsoby (sms, vzkazy apod, na poslední chvíli), aniž by se omluvil. Zpravidla také bez skrupulí žádá pořadatele, aby ho dovezli z poměrně vzdálených vlakových nádraží v nekřesťanských hodinách bez předchozí dohody, samozřejmě bez dotazu, jestli to náhodou pořadatele něco nestojí a není tedy něco dlužen. Končí to pak stížnostmi provozovatelů kempů, že tam spí někdo "na černo" a přesný popis obvykle odpovídá právě Michalovi. (s těmi psy jsme strašně snadno identifikovatelní :-)) Není to náhoda??? Jen mně, jako pořadateli jednoho závodu po dobu pěti let, se to stalo opakovaně. Za Michalem jsem vždycky došla a požádala ho, aby se v kempu registroval a řádně zaplatil. Většinou to končilo uhýbáním pohledů a neurčitým příslibem, že tak učiní. Ovšem ne vždy to splnil.
Každý pořadatel ví, jak je obtížné sehnat základní tábor se vstřícným provozovatelem pro cca 100 lidí a stejný nebo větší počet psů. Osobně se zaručuju, že jsme lidé bezkonflitkní, nedělající problémy.... určitě si to dovedete představit. O to je pak trapnější, když se takový člověk najde a problém vyskytne.
Michale, nijak Tě nechci soudit jako osobnost, protože Tě neznám. Ale jako pořadatel musím soudit ty jednotlivosti, které ovlivňují moji činnost - a bohužel ji komplikují. Takže jako pořadatel Krušnohorského dogtrekkingu se připojuju k Fabošovi.
Zuza

Offline ježura

  • SPD
  • zasloužilý psavec :-)
  • ******
  • Příspěvků: 3634
  • Souhlasu: 140
Re: Vzkaz
« Odpověď #18 kdy: Říjen 15, 2008, 16:34:54 »
Michale za zmíněné Odry: zásadně platíš startovné až na místě bez předchozí domluvy a omluvy, tvrdíš že platila ségra atp. (letošní striktní vymáhání zvýšeného startovného po uzávěrce je kvůli tobě a podobným), loni jsem pro tebe jela do Hranic na nádraží (40 km tam a 40 zpět) kolem 11 hod v noci, nejenom že ses nezeptal co za to, ale když jsem chtěla nějakou kačku na benzín, tak ses mi vychechtal že nemáš a nedáš.
Na schůzi pořadatelů bylo jedno z témat...pozor na Nádvorníka...a podobný zážitek přidal snad každý.
Takže, pokud jsem byla obviněna z netolerantnosti k těm co se odlišují, tak ano, přiznávám, k vychcánkům jsem netolerantní hodně.
« Poslední změna: Říjen 15, 2008, 16:36:56 od LenkaB »

Offline P. & G. N. R. J.

  • SPD
  • píše i ušima...
  • *****
  • Příspěvků: 653
  • Souhlasu: 29
Re: Vzkaz
« Odpověď #19 kdy: Říjen 15, 2008, 22:24:07 »
Michale,nejsi ty vůl???
Pořadatelé, dejte Michalovi šanci, prostě pro něj nejezděte,startovné chtějte v termínu,případně snad není problé při nezaplacení nepřipustit někoho do závodu, ikdyž přijede.
Snad se poučí, myslím, že tato lekce je dostatečným trestem.
Naopak, by měl Michal povinně přijet a dát nějaké to HU do placu. Každý jsme nějaký a občas uděláme nějakou pitomost.
Toť můj názor.
Faboši: omluva...

M.N.

  • Host
Re: Vzkaz
« Odpověď #20 kdy: Říjen 19, 2008, 11:36:43 »
Na Krušných horách jsem byl dvakrát, minimálně poprvé jsem posílal startovné poštou předem. S tím kempem - uznávám, to byla moje chyba, nějak jsem si asi nepročetl propozice, nakonec jsem ale peníze sehnal a zaplatil. Mimochodem, pokud vím, tak placení startovného na místě je v pořádku a podle pravidel, ne? Nikdy se mi nestalo, že bych se přihlásil a pak nepřijel. Příspěvek Lenky snad ani není míněn vážně. Jednak mě mohla odmítnout, jednak jsme se mohli blíže domluvit (pokud vím, neřekla mi, kolik jí za ten benzín dlužím, takže jsem myslel, že je to OK, a ani později mi nedala najevo, že u ní mám ještě pohledávku). Určitě jsem se "nevychechtal" - byl jsem předtím v Jeseníkách pro zapomenutý mobil ze SV (typické), byl jsem poměrně unavený a vděčný, že pro mě přijela. Chtěl bych snad jen dodat, že příště si dám větší pozor a budu se snažit se soustředit na správné řešení situace, do které se dostanu, ale respektuji rozhodnutí (všech??) pořadatelů a už se nikam tlačit nebudu. M.

Offline S.G.

  • SPD
  • čtyřprsťák
  • ***
  • Příspěvků: 106
  • Souhlasu: 0
Re: Vzkaz
« Odpověď #21 kdy: Říjen 19, 2008, 12:17:27 »
Michale nejde mi to zůstat v nečinnosti,ale i já osobně mám s tebou zajímavou zkušenost,pamatuješ na Fryšták 2005?Osvěžím Ti paměť:spali jsme vedle sebe v altánku a já tam po odjezdu zapomněl bundu.Všiml jsem si toho před Zlínem a ihned volal pořadatelům,šli se tam podívat a nic nenašly.Zmizela během 30 minut a nikdo o ní nevěděl.Když jsem se ptal na bývalém fóru "Můjpes",tak až asi po 14 dnech jsem se z úplně jiného zdroje dozvěděl že jsi ji odvezl ty,nebylo v tobě ani malinko snahy oznámit nález pořadatelům či ji zanechat přímo u nich jak se to ostatně tak dělá.Ale to jen tak na okraj.Když jsem se konečně s tebou zkontaktoval,a chtěl ji od tebe poslat vlakem,bylo by to přes kolegy zadarmo,neplatil by jsi nic,tak to nešlo,nakonec jsem si pro i musel do Berouna dojet sám,kde jsi ji dal na nádraží do úschovní skříňky,údajně proto,že jsi byl ve škole(já si myslím,že jsi se zastyděl).Jen jsi si neuvědomil,že se po 24 hodinách skřínky automaticky otevírají,a problémy ji dohledávat dále by pokračovali.Takže nevím co si o tvém jednání myslet,opravdu jsi jiný.....

Offline Gwen a Dinulka

  • SPD
  • zasloužilý psavec :-)
  • ******
  • Příspěvků: 1655
  • Souhlasu: 123
Re: Vzkaz
« Odpověď #22 kdy: Říjen 19, 2008, 13:08:52 »
Příspěvek Lenky snad ani není míněn vážně. Jednak mě mohla odmítnout, jednak jsme se mohli blíže domluvit (pokud vím, neřekla mi, kolik jí za ten benzín dlužím, takže jsem myslel, že je to OK, a ani později mi nedala najevo, že u ní mám ještě pohledávku).

No, myslím, že tohle mluví za vše. Každý normální člověk přece ví, že auto jezdí na benzín a benzín stojí peníze, a stejně tak každý SLUŠNÝ člověk místo: "Ze mě už nic nevyrazíš" (toť citát, dané situace jsem byla svědkem), řekne "kolik ti dlužím?"
Hodný holky se dostanou do nebe, potvory se dostanou všude.
Dum Spiro, Spero
http://gwenfoto.blogspot.cz/

Offline P. & G. N. R. J.

  • SPD
  • píše i ušima...
  • *****
  • Příspěvků: 653
  • Souhlasu: 29
Re: Vzkaz
« Odpověď #23 kdy: Říjen 20, 2008, 13:17:22 »
Takže si to shrňme,Michal občas zmatkuje a něco zapomene. Přesto má mezi námi spoustu kamarádů a pak je tu menšina co ho nemá a nikdy neměla ráda a Michal jim jen dal záminku pro veřejné pranýřování.
MICHALE NÁDVORNÍKU: Pokud chceš zklamat kamarády, pak tedy nejezdi,uděláš tím pár lidem radost. Za sebe a spoustu dalších lidí tímto vzkazuji: MICHALE PŘIJEĎ,uvítáme Tě rádi mezi sebou.
Otázka zní: Co je horší, jedna zapomenutá a nezaplacená útrata v hospodě a to že jsi neměl peníze,když pro Tebe Lenka tehdy jela, cena ubytování překvapí mnohdy i ty, kteří u sebe mají nějakou finanční rezervu,to bych sem netahal. Nebo je horší zklamat kámoše??

Lenko: MICHAL NÁDVORNÍK NENÍ ŽÁDNÝ VYCHCÁNEK,to jsi dost přehnala, vidím, že soudíš lidi, které absolutně neznáš!!!

Offline Laďa+Esi

  • SPD
  • čtyřprsťák
  • ***
  • Příspěvků: 108
  • Souhlasu: 9
Re: Vzkaz
« Odpověď #24 kdy: Říjen 20, 2008, 14:26:12 »
Takže si to shrňme, - když se to tu na fóru stále otevírá, tak mi to nedá a přidám taky svou zkušenost z letošního Šediváčka. Po mítinku na Kristýně jsem zapomněl na stole složku s mapou a itinerářem. V pátek ráno před startem jsem ji hledal a ptal se lidí, zda ji neviděli. Marně. Samozřejmě že pouze na Kristýně, tam kde jsem ji zapomněl. V sobotu večer jsem ji viděl u Michala Nádvorníka. V neděli po vyhlášení jsem s ním prohodil pár slov. Ovšem "omluva"
.."válela se na stole, tak jsem myslel že se rozdávaly" mi vyrazila dech. Ani slůvko omluvy a odpověď hodná prvňáčka když ho chytnou při krádeži lízátka. Mapa je v podstatě prkotina, ale nebýt toho, že jsem si sehnal jinou (chatař mi půjčil svou), tak jsem riskoval diskvalifikaci.
Takže si to shrňme -
- nezaplacená útrata na Kristýně - reakce Faboš a Michal - čtěte pozorně, jsou tam rozpory v časosledu
- bunda Laďu Krejčího a následný podivný způsob vrácení, když už to tedy prasklo
- odvoz z nádraží LenkouB - kde si myslím nešlo určitě v první řadě o peníze ale o slušnost
- mapa
- a jiné drobnosti které uvedli zainteresovaní
Takže si to shrňme - úsudek ať si udělá každý sám
Laďa+Esi

Offline Gwen a Dinulka

  • SPD
  • zasloužilý psavec :-)
  • ******
  • Příspěvků: 1655
  • Souhlasu: 123
Re: Vzkaz
« Odpověď #25 kdy: Říjen 20, 2008, 17:43:23 »
Myslím, že prokazatelných a celkem nevyvratitelných důkazů už tu bylo napsáno dosti a každý má možnost si udělat obrázek sám, takže není nutné nechat se unášet emocemi a osobními útoky na téma kdo co přehnal nebo nepřehnal.
Věřím, že dojde-li k uhrazení dlužných částek, tak dotyční poškození zde tento fakt jistě rádi uveřejní.
Hodný holky se dostanou do nebe, potvory se dostanou všude.
Dum Spiro, Spero
http://gwenfoto.blogspot.cz/

Offline Charles

  • čtyřprsťák
  • ***
  • Příspěvků: 208
  • Souhlasu: 39
Re: Vzkaz
« Odpověď #26 kdy: Říjen 20, 2008, 22:56:17 »
tak abyste vedeli,
to me Michal loni prispel na cestu z podzimnich krusek(ceskosaske svycarsko) do prahy.
uuuuplne dobrovolne, podle svych moznosti, ale prispel

me tak napada... :-)
... ten hospodskej je nakej divnej.
To jo, divnej von je, ale pivo ma dobry.
Československý včák?
Parťák a společník, neopakovatelný...

Offline Jitka

  • dvojprsťák
  • **
  • Příspěvků: 64
  • Souhlasu: 0
Re: Vzkaz
« Odpověď #27 kdy: Listopad 26, 2008, 08:53:18 »
Dlouho jsem tu nebyla. Jdu se podívat, co se děje nového, jakou máte radost/neradost ze sněhu a tak a tohle mi opravdu vyráží dech. Vyřizovat si s někým účty přes forum... hmm... kam to forum spěje..? Možná sem radši nechodit :-( Ahoj na Kruškách.

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek
Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva: