Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 5 Hostů prohlíží toto téma.
Na poslední chvíli, ale přece: z Brna do Jedlové, popř. zpět můžu vzít jednoho človíčka se psem a zavazadly. Upozornění: pouze pro odvážné, kteří se nebojí svěřit své zdraví Škodě 105L a řidiči, který se po deseti letech znovu učí jezdit.
Citace: milena a mufinci Říjen 05, 2008, 08:12:59Na poslední chvíli, ale přece: z Brna do Jedlové, popř. zpět můžu vzít jednoho človíčka se psem a zavazadly. Upozornění: pouze pro odvážné, kteří se nebojí svěřit své zdraví Škodě 105L a řidiči, který se po deseti letech znovu učí jezdit. vubec se neboj, ja jezdil 9 let se Skodovkou 120 a co vsecko a koho vsecko jsem s tim svozil (napr. 2 lidi a 7 psu a tasky) a co jsem s ni vse zazil, radsi nemluvit, radsi nevedet ) do jiste miry soucitne, ale zaroven s nadsenim, ti uprimne preji HODNE STESTI a ostatnim pravim, nebojte se, to jsou auta, ktera jde opravit po ceste a pokracovat dal (nastesti). stastou cestu cele posadce!!
Ahoj Honzo, vybouchlo mi auto - teda ne, jen manžel jede ve čtvrtek služebně do Bratislavy a nevrátí se v rozumnou hodinu. Jestli to ještě platí, mohl bys mě vzít s Ginndou z Hradce?
Ahoj Vašku, jestli máš ještě jedno volné místo z Brna do Deštného, tak se s váma s Bojarem rád svezu, dej mi vědět na tel. 530313818. Díky. Zdraví Miloš Slaměník.
Velkou kníračku, nikoho nežere. Teď zas ale možná auto budu mít, tak se na mě vykašli. Každopádně dík moc.
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.