Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 9 Hostů prohlíží toto téma.
Nee, v normálním pekáči, taky jsem z toho měla strach, že se sýr musí připálit a furt jsem do toho šťourala, ale roztekl se a zůstal držet na mase.
Pan Google říká že to bude těsto jak na nudle, neboli mouka, vajčko, sádlo, sůl, voda .... Jinak z listovýho se dělá burek, což též není k zahození
http://www.tatrys.cz/cs/gurmanoviny/brynzove-pirohy.htmlTohle bude asi ono...sádlo tam fakt je. Do domácích nudlí ho nedávám.
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.