Po vystřízlivění po změně roku jsem se odhodlal k pročištění fóra (úklid Augiášova chlévu), snahou bylo zpřehlednění a uspořádání témat.
Po všech možných pokusech o koncensus v názvosloví jsem byl v zájmu pořádku přistoupit k opatření jakým je použití označení dogtrekking na tomto fóru.
Pokud tedy budete chtít toto fórum využívat k anotacím na svoje akce (v ČR), používejte označení "dogtrekking" pouze pro akce podle pravidel dogtrekkingu http://www.dogtrekking.info/pravidla_dogtrekkingu2.htm pokud to nebudete respektovat, bude název vašeho tématu upraven administrátory v souladu s tímto pravidlem.
Respektuje se tím jednomyslná shoda v názorech na to co je to dogtrekking všech pořadatelů akcí dle současných pravidel. A jelikož webové stránky dogtrekking.info a tato diskuze jsou provozovány na základě jejich finačního přispění (příspěvky na technické zajištění chodu) je podle mě správné toto tímto způsobem respektovat.
Na webu jsou již aktualizovaná pravidla (změny jsou prozatím označeny kurzívou), zápis ze schůzky pořadatelů bude k dispozici během ledna.
Přeji úspěšný celý následující rok! - Tomáš Soural, administrátor dogtrekking.info