dlho som premýšľal, či to tu vôbec dám a možno ste to už mnohí na slov. mushingu čítali, no nakoniec som sa rozhodol, že podobné prípady treba prezentovať, som z toho veľmi smutný.
takže kopčím, tu to máte:
"dnes 15.08 oklo 09.30 mi usli dva samojedy, 5rocny eros a 4mesacna bina zo svinnej pri trencine.ak mate niekto nejake info dajte mi prosim vediet na tel.cislo..."
"tak samojedov sme uz nasli.boli zastreleny jednym horlivym polovnikom z ruskoviec pri banovciach nad bebravou na pokyn starostu.na oboch som dal trestne oznamenie tak drzte palce..."
"mal,som ten isty problem,akcnemu polovnikovy som zlomil obydve ruky a sanku mu zdratovali na2mesiace jeho vlastnou puskou som ho doftedy bil kym neprisli policajti,nakolko som sa musel branit,vsebeobrane pricom ma samozrejme prvi napadol.mna odsudili za ublizenie na zdravi vsebeobrane a on mi zaplatil znalecku sumu psa. treto,lebo pes nebol v zdialeny 250m od najblisieho domu,ani obydlia a nestval ani nenahanal zver a nejavil znamky agresivity nakolko sa jedna o mierumilovne psy.prial by som tym ko....m,aby ich dotrhal medved ked pojdu pitliacit do hory,lebo ony to maju vtych prepytich hlava nasrate a pomilene.polovnik ma chranit prirodu a zver a nie vyblakovat kde nesmies chodit zo psami.nedaj sa dufam ze si chlap ako sa patry..."
P.S. Verča, to je presne ten samojed Eros od Rychta a jeho manželky, s ktorým si šla nočný DT na Orave, no a tá malá fenka bola to nádherné šteniatko, je aj na mojich fotkách z Oravy ako sa hrá so šteniatkom od Boudičky...