Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 přihlášení

Autor Téma: přihlášení  (Přečteno 2737 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline andy

  • čtyřprsťák
  • ***
  • Příspěvků: 233
  • Souhlasu: 0
přihlášení
« kdy: Květen 27, 2008, 21:45:17 »
sice jsem slíbila adminovi,že ani nepípnu, ale kdybych se chtěla polepšit a správně vkládat odkazy a tam kde mají být a apod.  O:-) tak někdy ikdyž se vidím jako přihlášená, najenou jakoby nejsem a musím se znova přihlásit,abych psala pod sebou ???
A+G+J

Offline tombru

  • Administrator
  • píše i ušima...
  • *****
  • Příspěvků: 597
  • Souhlasu: 105
  • zlý admin :-)
Re: přihlášení
« Odpověď #1 kdy: Květen 27, 2008, 21:56:05 »
sice jsem slíbila adminovi,že ani nepípnu, ale kdybych se chtěla polepšit a správně vkládat odkazy a tam kde mají být a apod.  O:-) tak někdy ikdyž se vidím jako přihlášená, najenou jakoby nejsem a musím se znova přihlásit,abych psala pod sebou ???


A máš při přihlašování zatrženo "trvale" nebo tam máš jen mějaký časový limit? Pak se ti může stát že když delší dobu na nic neklikneš, systém tě automaticky odhlásí.

Také se ti to může stát že se ti restartuje modem a změní se ti IP adresa a tím pádem i platnost přihlášení.
tombru

Offline andy

  • čtyřprsťák
  • ***
  • Příspěvků: 233
  • Souhlasu: 0
Re: přihlášení
« Odpověď #2 kdy: Květen 27, 2008, 22:06:29 »
nemám tam trvale,ale stalo se to ikdyž jsem zrovna furt klikala, změna IP adresy mě nenapadla, to by mohlo být ono  ;) děkuji
A+G+J

Offline tombru

  • Administrator
  • píše i ušima...
  • *****
  • Příspěvků: 597
  • Souhlasu: 105
  • zlý admin :-)
Re: přihlášení
« Odpověď #3 kdy: Květen 28, 2008, 14:45:48 »
Další možná příčina problému s udržením přihlášení:

Citace
Pokud se v diskuzi přihlásím (a je jedno zda s limitem nebo neomezeně) a napadne mě odskočit třeba do jiné sekce - nejčastěji Dogtrekkovník kvůli datumu, informacím apod., tak po návratu do Diskuze přes tlačítko v levém panelu se objevuji jako nepřihlášený Host. Prohlížeč Internet explorer 6.

Problém je zpusoben chováním prohlížečem Internet Explorer 6 respektive jeho prací s cookies (identifikační řetězec zaslaný serverem při přihlášení), kdy pokud na diskuzi přistupujete ze stránek dogtrekking.info - tedy vlevo svislá tlačítková lišta a po přihlášení si odskočíte na jinou stránku (která se vám ukáže vpravo místo fóra) a pak se vrátíte, Internet Explorer nepošle platné cookies a tak jste opět jako host.

Lze to řešit snížením následovně (Internet Explorer):

Horní lišta prohlížeče - nástroje > možnosti internetu > osobní údaje > snížit běžec nastavení na hodnotu nízká (druhá odspodu).

Případně ve volbě servery zadat http://www.dogtrekking.info a zvolit povolit Pak nemusíte snižovat úroveň nastavení utajení...

Zřejmě to je způsobeno už poněkud zoufalou snahou Microsoftu o zabezpečení Internet Exploreru...  :P  :P



tombru

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek
Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva: